The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μίλαν εναντίον Γιουβέντους:Πρόβλεψη για τον αγώνα

Милан-Ювентус-07.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Giuseppe Meazza

Ο πιο ενδιαφέρων αγώνας της αγωνιστικής στις 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, όπου μας περιμένει θεμελιώδης αναμέτρηση Μίλαν – Γιουβέντους. Οι ειδικοί μας ετοίμασαν δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των θρυλικών συλλόγων.

Οι Μιλανέζοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση

Μετά το διάλειμμα η Μίλαν φαίνεται υπέροχα, η ομάδα σημείωσε 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, χάνοντας βαθμούς μόνο εναντίον του αουτσάιντερ ΣΠΑΛ 2:2. Όμως νικήθηκαν Ρόμα 2:0, Λάτσιο 3:0 και το αουτσάιντερ Λέτσε 4:1. Επέστρεψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος κατάφερε ήδη να σκοράρει γκολ στο δίχτυ της Λάτσιο. Οι ερυθρόμαυροι έχουν ανεβάσει τρελά τους ρυθμούς και έχουν την ευκαιρία να μπουν στη ζώνη Eurocup. Η Μίλαν ανέβηκε στην έκτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη Ρόμα και έναν βαθμό μπροστά από τη Νάπολι, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν ένα εφεδρικό παιχνίδι, θα παίξουν μεταξύ τους. Στη τρέχουσα φόρμα η Μίλαν είναι σε θέση να αντισταθεί στον ηγέτη της Σέριε A Ιταλίας.

Η Γιούβε αύξησε το προβάδισμά της

Η Γιουβέντους παίζει γενικά χωρίς απώλειες μετά το διάλειμμα, τέσσερις σίγουρες νίκες. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος της Γηραιάς Κυρίας κέρδισε το ντέρμπι εναντίον Τορίνο 4:1. Η Γιούβε είναι ηγέτης του πρωταθλήματος και έχει αυξήσει το προβάδισμα από τους διώκτες έως 7 βαθμούς. Υπάρχουν 8 ακόμη παιχνίδια πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά τώρα κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η ομάδα θα κερδίσει ένα άλλο Scudetto. Δεν αξίζει να επαινέσουμε πάρα πολύ την Γιούβε, καθώς και τους τέσσερις αγώνες κέρδισε εναντίον των μεσαίων ομάδων, η Μίλαν πρέπει να δημιουργήσει πολύ περισσότερα προβλήματα.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Γιουβέντους έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις προσωπικές συναντήσεις τις τελευταίες σεζόν. Σε αυτό το πρωτάθλημα ο σύλλογος της Γηραιάς Κυρίας νίκησε τη Μίλαν εντός έδρας με σκορ 1:0. Όλα ήταν πολύ πιο περίπλοκα στο Ιταλικό Κύπελλο, εκεί, στο Μιλάνο, οι ομάδες έπαιξαν 1:1, αν και η Γιουβέντους δεν άξιζε ισοπαλία, παίζοντας πολύ χειρότερα. Το δεύτερο παιχνίδι τελείωσε χωρίς να σημειωθούν γκολ, αν και οι ερυθρόμαυροι στην αρχή έμειναν στη μειονότητα. Έπειτα στον τελικό προκρίθηκε η Γιουβέντους έφτασε λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Πρόβλεψη

Αξίζει να δείτε έναν τέτοιο αγώνα, καθώς και οι δύο αντίπαλοι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν έχουν χάσει ακόμη στο πρωτάθλημα μετά από καραντίνα. Η Γιουβέντους θεωρείται ένα μικρό φαβορί, αλλά εναντίον Μίλαν θα δυσκολευτεί πολύ. Οι αντίπαλοι πρέπει να ευχαριστήσουν με παραγωγικό ποδόσφαιρο, οπότε στοιχηματίζουμε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *