The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κορίνθιανς εναντίον Μπόκα Τζούνιορς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Коринтианс-БокаХуниорс-29.06

Copa Libertadores

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022, 3:30 π.μ.

Αρένα Κορίνθιανς

Ένα από τα πιο θεμελιώδη στο ποδόσφαιρο, σε οποιοδήποτε επίπεδο, από εθνικές ομάδες μέχρι συλλόγους, παραμένει η αιώνια διαμάχη μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής. Ο νέος γύρος θα διεξαχθεί το πρωί της Τετάρτης και, πρώτον, στα πλέι οφ του κύρους τουρνουά, Copa Libertadores, και δεύτερον, με τη συμμετοχή επίσης δημοφιλών και φιλόδοξων ομάδων, Κορίνθιανς και Μπόκα Τζούνιορς. Θα ανταποκριθεί η μονομαχία στις προσδοκίες; Η συντακτική επιτροπή του site μας δημοσιεύει αποκλειστική πρόγνωση για τον κεντρικό αγώνα στις 29 Ιουνίου 2022.

Η Κορίνθιανς έχει μια αρκετά σοβαρή σεζόν

Η Τιμάου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και φιλόδοξους συλλόγους στη Βραζιλία. Και η 5η θέση το 2021, προφανώς, δεν ικανοποιούσε ιδιαίτερα τις φιλοδοξίες τόσο της ηγεσίας όσο και των φιλάθλων. Για να διορθωθεί αυτό και να σημειωθεί πρόοδος, κλήθηκε ο Βίτορ Περέιρα. Όχι αμέσως, αλλά ο Πορτογάλος άρχισε να ευχαριστεί τους πάντες, αλλά, αφού εγκαταστάθηκε, ανέβασε τους νέους του παίκτες μεταξύ των ηγετών της Serie A. Ακόμη νωρίτερα οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ του Copa Libertadores. Αν και όχι χωρίς προβλήματα: εκεί η Κορίνθιανς σημείωσε 9 βαθμούς, μόλις για 1 βαθμό προσπερνώντας την Ντεπορτίβο Κάλι. Αλλά, το πιο σημαντικό, κατάφεραν να επιτύχουν την υλοποίηση της βασικής αποστολής και η περαιτέρω πρόοδος στο τουρνουά θα πρέπει να διασφαλιστεί με την πρόοδο στο παιχνίδι του τιμάου.

Η Μπόκα Τζούνιορς έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο το 2022

Οι «Γενοβέζοι» στην τελευταία κλήρωση της Πριμέρα κατέβηκαν από την 1η θέση στην 4η, κάτι που αποτελεί  αποτυχία, όπως στα πρότυπα ενός τέτοιου γίγαντα. Αλλά ταυτόχρονα, η διοίκηση συνέχισε να εμπιστεύεται τον άπειρο στο ρόλο του προπονητή Sebastian Battaglia. Αυτό απέδωσε φέτος την άνοιξη, όταν η ομάδα μπόρεσε να ανακτήσει την ιδιότητα του νικητή του τροπαίου Ντιέγκο Μαραντόνα. Επίσης, οι Αργεντινοί μπόρεσαν να κερδίσουν τον όμιλό τους στο Cope Libertadores. Παρεμπιπτόντως, έπαιξαν εκεί στην ίδια τετράδα με την Κορίνθιανς. Η Μπόκα αποδείχθηκε πιο δυνατή, κέρδισε τρεις φορές και σημείωσε 10 βαθμούς. Σχετικά καλά το φαβορί ξεκίνησε στη νέα κλήρωση της Πριμέρα. Αν και υπήρχαν προβλήματα, τι αξίζει η ήττα με σκορ 0:1 από την Central Cordoba.

Προηγούμενοι αγώνες

Φέτος την άνοιξη, η Κορίνθιανς ήταν καλή μόνο σε αγώνες με την Μπόκα Τζούνιορς, σημείωσε μια εντός έδρας νίκη και μια ισοπαλία εκτός έδρας. Είναι αξιοπερίεργο ότι νωρίτερα σε αυτό το ζευγάρι οι σύλλογοι σκόραραν από 4 βαθμούς στις συναντήσεις. Το 2012 οι Βραζιλιάνοι ήταν καλύτεροι, ενώ ένα χρόνο μετά οι Αργεντινοί.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει ποτέ. Τολμούμε να πιστέψουμε ότι η τάση θα παραμείνει έτσι, οπότε ποντάρουμε στη νίκη της Κορίνθιανς (με απόδοση 2,24).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *