The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σινσινάτι εναντίον Νιου Γιορκ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Цинциннати-Нью-ЙоркСити-30.06

MLS

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022, 2:30 π.μ.

TQL Stadium

Η σεζόν του MLS βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους η Σινσινάτι και η Νιου Γιορκ Σίτι.

Σινσινάτι

Με 23 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 23:26, η Σινσινάτι βρίσκεται στην έβδομη θέση της Ανατολής, με καλές πιθανότητες να περάσει στα πλέι οφ. Τον περασμένο μήνα η ομάδα έμεινε στη μνήμη για τις νίκες επί των Chicago Fire (2:1) και Orlando (1:0), ισοπαλία 1:1 με τη Φιλαδέλφεια, καθώς και ήττα 2:3 από τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον και 3:4 από τη Μόντρεαλ.

Νιου Γιορκ Σίτι

Ενώ η Νιου Γιορκ Σίτι, αφού κέρδισε με σκορ 2:0 τη DC United, 1:0 τη Chicago Fire και 1:0 τη Minnesota, έκανε λυπηρά λάθη σε μονομαχίες με Colorado (1:1) και Philadelphia (1:2). Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι «πολίτες» έχασαν το προβάδισμά τους στη βαθμολογία, υποχωρώντας στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 27:13.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η ασυμβίβαστη Σινσινάτι θα εκμεταλλευτεί την ελαφρά αγωνιστική ύφεση της Νιου Γιορκ Σίτι και, με την υποστήριξη του κοινού της, θα κερδίσει τουλάχιστον ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Σινσινάτι δε θα χάσει με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *