The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κολομβία εναντίον Βολιβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Колумбия2

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, 1:30 π.μ.

Estadio Metropolitano Roberto Meléndez

Όπως και σε άλλες περιοχές, έτσι και στη Νότια Αμερική, έρχεται σύντομα η ώρα του τελευταίου «παραθύρου». Για την Κολομβία, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να πιάσει τουλάχιστον την 5η θέση και το δικαίωμα να παίξει αργότερα στα play-offs. Αλλά για αυτό πρέπει να νικήσει τη Βολιβία εντός έδρας την Παρασκευή το βράδυ – δεν είναι το πιο δύσκολο έργο, αλλά θα το καταφέρει;

Η Κολομβία είναι πλέον απογοητευτική

Η ομάδα έπαιξε δύο φορές στη σειρά στα παγκόσμια πρωταθλήματα, και στα δύο κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο. Τώρα η σύνθεση είναι λίγο-πολύ η ίδια, αλλά καταφέρνει πολύ λιγότερα τώρα, φταίει ότι οι ηγέτες έχουν γεράσει και οι νέοι παίκτες του ίδιου υψηλού επιπέδου δεν έχουν εμφανιστεί; Μετά την αποτυχία στην αρχή του γύρου άλλαξαν τον προπονητή και ο τοπικός έγκυρος τεχνιός, Rueda, ανέλαβε τη θέση. Στην αρχή, υπήρχαν σχετικά καλά αποτελέσματα (συμπεριλαμβανομένου του Κόπα Αμέρικα το καλοκαίρι), αλλά σταδιακά όλα χειροτέρεψαν και μάλιστα όλο και πιο γρήγορα. Ο Χάμες και η παρέα δεν καταφέρνουν να σκοράρουν 7 ματς στη σειρά. Το χειμώνα σημειώθηκε 0-1 με Περού και Αργεντινή.

Η Βολιβία έχει ήδη αποδειχθεί αντάξια

Οι «πράσινοι» διεκδικούν παραδοσιακά το άρρητο, αλλά ταυτόχρονα δυσάρεστο status της χειρότερης ομάδας του τόπου. Όμως αυτή τη φορά η εθνική ομάδα έχει ήδη 4 νίκες και 15 βαθμούς σε 16 ματς, που, όσον για αυτήν, τα αποτελέσματα είναι κυριολεκτικά ουράνια. Υπάρχουν ακόμη μαθηματικές πιθανότητες να καταλάβει την 5η θέση και να πάει στα πλέι-οφ. Αλλά και ο Σέζαρ Φαρίας δύσκολα πιστεύει σε ένα τέτοιο τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, στους 4 τελευταίους γύρους σημειώθηκαν 3 ήττες. Εντός έδρας, σε υψίπεδα ασυνήθιστα για άλλους, αποδείχθηκε ότι ακόμη και σε αυτό το τμήμα κέρδισε την Ουρουγουάη. Αλλά οι αγώνες εκτός έδρας παραμένουν παραδοσιακά ένα αδύναμο σημείο για τους Βολιβιανούς. Στον επερχόμενο ματς δεν θα παίξει ο Μαρσέλο Μορένο, αρχηγός και σκόρερ αυτής της εκδοχής της εθνικής ομάδας. Επιπλέον, δεν θα βγουν και άλλοι έμπειροι παίκτες: Chumacero, Arce, και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί. Και αυτό συμβαίνει με μια παραδοσιακά μέτρια λίστα.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κολομβία έχει να χάσει καμιά δεκαριά ματς από τη Βολιβία. Ταυτόχρονα όμως, τον Σεπτέμβριο της τελευταίας κλήρωσης, οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους 1-1, αλλά στο γήπεδο των «πράσινων».

Πρόβλεψη

Η Κολομβία πρέπει να κερδίσει και να ελπίζει στην επιτυχή ολοκλήρωση των παράλληλων αγώνων που διεξάγονται από τους αγωνιζόμενους. Ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε στη νίκη των «καφέ» με χάντικαπ -2 και απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *