The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Τουρκία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Португалия-Турция-24.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022, 9:45 μ.μ.

Ντραγκάο

Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, η εθνική Πορτογαλίας θα δοκιμάσει τη δύναμη της Τουρκίας.

Πορτογαλία

Για πολλά χρόνια, η Πορτογαλία βρισκόταν στην πρώτη 10άδα της κατάταξης της FIFA, αλλά ειλικρινά απέτυχε στην κύρια φάση της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Selesao κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην παρέα της Σερβίας, της Ιρλανδίας, του Λουξεμβούργου και του Αζερμπαϊτζάν. Τον Νοέμβριο, οι παίκτες της Σάντος σημείωσαν λευκή ισοπαλία με την Ιρλανδία και έχασαν σε μια σημαντική μονομαχία από τη Σερβία 1:2.

Τουρκία

Η Τουρκία βρίσκεται σε κρίση, όπως αποδεικνύεται από την τέταρτη θέση της στη φάση των ομίλων του Euro 2020, καθώς και από μια αδύναμη εμφάνιση στο Nations League. Όμως μετά τους θριάμβους επί της Λετονίας (2:1), του Γιβραλτάρ (6:0) και του Μαυροβουνίου (2:1), οι Γενίτσαροι έλαβαν μια απόκοσμη ελπίδα για χειμερινό ταξίδι στο Κατάρ.

Πρόβλεψη

Αν και δεν νομίζω ότι θα γίνει μεγάλη αίσθηση εδώ. Η πορτογαλική ομάδα θα μαζέψει επιτέλους όλη τη θέληση σε μια γροθιά και θα νικήσει εύκολα έναν ειλικρινά αδύναμο αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *