The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вильярреал-Ювентус-22.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Ελ Μαδριγάλ

Την Τρίτη θα μας επιστρέψει ξανά το Champions League, αυτή τη φορά προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» ξέρει πώς να παίζει στα πλέι οφ

Η Βιγιαρεάλ την περασμένη σεζόν κέρδισε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της, μιλάμε για το Europa League, χάρη στο οποίο ο σύλλογος μπήκε στο Champions League Το «κίτρινο υποβρύχιο» προκρίθηκε από τον όμιλό της, κερδίζοντας τον αγώνα για τη δεύτερη θέση απέναντι στην Αταλάντα. Η ομάδα είναι πλέον σε καλή κατάσταση και είναι πέμπτη στη La Liga, αν και θα μπορούσε να πέσει χαμηλότερα καθώς οι διώκτες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουν δύο παιχνίδια στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Ουνάι Έμερι νίκησαν εκτός έδρας τη Γρανάδα 4:1, αυτή η νίκη ήταν η τρίτη σε τέσσερις αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τέσσερις παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γιούβε έχει μια δύσκολη σεζόν

Ο σύλλογος του Τορίνο κατάφερε να κερδίσει τον όμιλο του Champions League, έχοντας καταφέρει να προσπεράσει την Τσέλσι. Δεν κυλούν όλα ομαλά για τη Γιουβέντους στη Serie A, όπου η ομάδα είναι μόλις τέταρτη και είναι απίθανο να μπορέσει να ανέβει ψηλότερα. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος έχασε βαθμούς στο ντέρμπι με την Τορίνο 1: 1, αυτή η ισοπαλία ήταν η τρίτη σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος. Υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία να αγωνιστεί για τη νίκη στο Κύπελλο Ιταλίας, όπου κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά. Αν και η Γιουβέντους έχει βρει σταθερότητα, εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με το παιχνίδι. Ο σύλλογος έχει έξι απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη συνάντηση, η απουσία των Μπονούτσι, Κιελίνι, Κιέζα θα είναι ιδιαίτερα αισθητή.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε επίσημους αγώνες, υπήρξε μόνο ένας φιλικός το 2009, τότε η νίκη πήγε στη Βιγιαρεάλ με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Αρχικά η Γιουβέντους θεωρούνταν μικρό φαβορί, τώρα οι πιθανότητες επιτυχίας για τους συλλόγους είναι ταυτόσημες, κάτι που ισχύει περισσότερο. Δεδομένου ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι, οι ομάδες θα παίξουν όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά, ειδικά στο τέρμα τους. στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ φαίνεται καλό εδώ (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *