The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Лилль-22.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης των 16 του Champions League, στις 22 Φεβρουαρίου, η Τσέλσι θα παίξει με τη Λιλ, διαβάστε την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των ομάδων στην ιστοσελίδα μας.

Οι «αριστοκράτες» πρέπει να προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο

Η νυν νικήτρια του Champions League ήθελε να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα στην Αγγλία, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί μακροπρόθεσμα με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, οπότε καταλαμβάνει την τρίτη τρέχουσα θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρόσφατα, οι «αριστοκράτες» έγιναν παγκόσμιοι πρωταθλητές συλλόγων, είναι ωραίο να αναπληρωθεί η συλλογή των τροπαίων, αλλά τέτοια μίνι τουρνουά είναι συχνά ανησυχητικά. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, η Τσέλσι με μεγάλη δυσκολία νίκησε την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1:0, ο Ζιγέχ πέτυχε το νικητήριο γκολ μόλις στο 89ο λεπτό. Ο Τσίλγουελ δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμών, αμφισβητείται η συμμετοχή των Τζέιμς και Μάουντ.

Η Λιλ έχει ήδη πάει μακριά

«Les Dogues» ακόμα καρπώνονται από το εντυπωσιακά κατακτημένο τίτλο στο Ligue 1 της περασμένης σεζόν, ο σύλλογος μπήκε σε έναν όχι πιο δυνατό όμιλο του Champions League και κατάφερε να το κερδίσει. Σοβαρό επίτευγμα, δεδομένου ότι η ομάδα είναι μόλις δέκατη στο πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Στο τελευταίο ματς δεν κατάφερε να κερδίσει έναν εκ των αουτσάιντερ στο πρόσωπο της Μετς εντός έδρας 0:0. Η Λιλ θα φτάσει στο Λονδίνο χωρίς απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά, ήταν το 2019 στη φάση των ομίλων του Champions League. Τότε η Τσέλσι κέρδισε και τις δύο αναμετρήσεις με σκορ 2:1 και βγήκε από τον όμιλο από τη δεύτερη θέση, ενώ οι «Les Dogues» σημείωσαν μόλις έναν βαθμό τερματίζοντας στην τελευταία θέση.

Πρόβλεψη

Ας είμαστε ειλικρινείς, η Λιλ είναι ένας από τους πιο «γλυκούς» αντιπάλους που θα μπορούσε να τύχει, αν κρίνουμε από τους νικητές των ομίλων τους. Η Τσέλσι πρέπει να εκμεταλλευτεί την τυχερή κλήρωση και να προχωρήσει εύκολα. Οι Λονδρέζοι είναι το προφανές φαβορί αυτού του ζευγαριού και ειδικότερα στην εντός έδρας συνάντηση. Εδώ φαίνεται ελκυστικό το στοίχημα στη νίκη των «αριστοκρατών» με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *