The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Βιγιαρεάλ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Вильярреал-Атлетико-28.02b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio de la Cerámica

Η Ισπανία παρέχει ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις από την Παρασκευή το βράδυ. Αλλά οι διοργανωτές φύλαξαν τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για τελευταία: το πρόγραμμα της Κυριακής θα κλείσει με τη μονομαχία μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα κερδίσει τελικά ο ηγέτης της La Liga;

Η Βιγιαρεάλ υστερεί όλο και περισσότερο από τους ανταγωνιστές της

«Κίτρινο Υποβρύχιο» αποδίδει καλά στο Europa League (παρεμπιπτόντως, εκεί έπαιξε μόνο την Πέμπτη το βράδυ στον τελικό αγώνα των 32εναντίον της Red Bull Salzburg). Και στην Πριμέρα Ντιβισίόν καταφέρνει να παραμένει στη ζώνη Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Το ίδιο συνέβη και με τον Javier Calleja, τον προηγούμενο τεχνικό της ομάδας. Αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν πριν ξεκινήσει η σεζόν για να δώσουν τη θέση στον Unai Emery. Επιπλέον, εμφανίστηκαν αρκετά ισχυροί νεοφερμένοι… Αλλά μπορούμε ήδη να δηλώσουμε την ανεπιτυχής προσπάθειας να πάρουν την 4η θέση και να επιστρέψουν στο Champions League. Στον πρώτο γύρο η ομάδα ήταν λίγο πολύ ισοδύναμη με τους ανταγωνιστές της, αλλά τώρα έχει 11 βαθμούς λιγότερους από τη Σεβίλλη (με ένα παιχνίδι στο χέρι του αντίπαλου), δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα έχουν χρόνο να κερδίσουν μια τέτοια διαφορά. Επιπλέον, αδυνατούν να κερδίσουν εδώ και 6 γύρους στη σειρά: 5 ισοπαλίες και μία ήττα από την Μπέτις.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ακόμα προβάδισμα, αλλά επέτρεψε στους ανταγωνιστές να πλησιάσουν

Οι «στρωματάδες» αγωνίστηκαν για τον τίτλο πρωταθλήτριας. Από τα μέσα Οκτωβρίου έως τα τέλη Ιανουαρίου σημείωναν νίκες. Στο τέλος, κατάφεραν να κερδίσουν 15 φορές στη La Liga, με μία εξαίρεση με τη μορφή ήττας στο ντέρμπι από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι, υπήρξε αναταραχή στο κύπελλο, αλλά όλοι πίστεψαν ότι ο Diego Simeone και οι παίκτες του ήταν απλώς υπερβολικά επικεντρωμένοι στην Πριμέρα. Το πρώτο «κουδουνάκι» ότι άρχισε η ύφεση για τον μεγιστάνα της Μαδρίτης ήταν η ισοπαλία 2-2 με την Θέλτα. Όμως, παρά το ξέσπασμα του κοροναϊού, η Ατλέτικο νίκησε την ισχυρή Γρανάδα… Αλλά στη συνέχεια σκόνταψε στη Λεβάντε, κερδίζονται μόνο 1 βαθμό από τους 6 δυνατούς (εκτός έδρας 1-1, 0-2 εντός). Οι Ισπανοί έπαιξαν επίσης άσχημα εναντίον της Τσέλσι στους 16 του Champions League, χάνοντας 0-1 σε επίσημα εντός έδρας αγώνα. Θα μπορέσει ο El Cholo να καταλάβει τους λόγους των αποτυχιών μέχρι την Κυριακή;

Προηγούμενοι αγώνες

Το προηγούμενο και προπροηγούμενο έτος υπήρξαν ισοπαλίες στην έδρα της Βιγιαρεάλ και οι εντός έδρας νίκες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όμως τον Οκτώβριο οι «στρωματάδες» δεν μπόρεσε να πιέσουν το «υποβρύχιο», σημειώνοντας στη Μαδρίτη 0-0.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αλλά ο Simeone έχει ήδη «φάει τον σκύλο» σε τέτοιες καταστάσεις. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *