The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεβίλλη εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Севилья-Барселона-27.02b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 5:15 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Σεβίλλη. Στάδιο Ramon Sanchez Pizjuan

Ο κεντρικός αγώνας του εικοστού πέμπτου γύρου της La Liga μεταξύ Σεβίλλης και Μπαρτσελόνας έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο. Σεβίλλη

Η Σεβίλλη κερδίζει εντυπωσιακή δυναμική αυτή τη στιγμή, όπως αποδεικνύεται από τις νίκες της έναντι των Κάδιξ (3-0), Εϊμπάρ (2-0), Χετάφε (3-0), Ουέσκα (1-0) και Οσασούνα (2-0). Μια τόσο πειστική απόδοση των Ανδαλουσιανών τους βοήθησε να εδραιωθούν με ασφάλεια στη τέταρτη θέση με 48 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 34:16.

Μπαρτσελόνα

Νίκες επί της Αθλέτικ (2:1), Μπέτις (3:2), Αλάβες (5:1) και Έλτσε (3:0), καθώς και εντυπωσιακή ισοπαλία 1:1 με την Κάντιθ – η απόδοση της Μπαρτσελόνα τον προηγούμενο μήνα είναι επίσης εντυπωσιακή. Έχοντας κερδίσει 50 βαθμούς στο ενεργητικό τους μα διαφορά τερμάτων 53:22, οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται στην τρίτη θέση, μόλις πέντε βαθμούς πίσω από τον ηγέτη.

Πρόβλεψη

Σε τόσο σημαντικές αναμετρήσεις, οι ομάδες σκέφτονται κυρίως για το αποτέλεσμα και όχι για το όμορφο ποδόσφαιρο. Σε ένα τέτοιο σενάριο, δεν περιμένω υπερβολικά γκολ από τη Σεβίλλη και την Μπαρτσελόνα, οι οποίες χάνουν λιγότερα από ένα γκολ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *