The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Ливерпуль-03.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Στο πλαίσιο του Champions League η Λίβερπουλ τον τελευταίο καιρό έρχεται σταθερά στην Ιταλία στη φάση των ομίλων. Αυτή τη φορά ο αντίπαλος θα είναι η Αταλάντα. Ποιος θα κερδίσει στο Μπέργκαμο;

Η Αταλάντα παραμένει πιστή στον εαυτό της

Οι Bergamascus δεν αντέχουν και πολύ καλά το τρέχον έντονο πρόγραμμα. Ναι, ο Γκασπερίνι έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί περιστροφή, αλλά προς το παρόν δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο το καλοκαίρι. Τον Οκτώβριο η ομάδα του υπέστη αρκετές απτές ήττες, έχοντας χάσει πολλά. Υπήρχε ο κίνδυνος κάτι παρόμοιο να συμβεί στο 2ο ημίχρονο του Champions League (μία εβδομάδα νωρίτερα υπήρχαν άνετα 4-0 με την Μίντιλαντ με το γκολ του Miranchuk). Τότε η Άγιαξ σκόραρε απροσδόκητα δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς, μετά το διάλειμμα, ο Ζαπάτα απάντησε με τις δικές του μπαλιές. Ο Ντουβάν σκόραρε διπλό μέσα σε 6 λεπτά και ισοφάρισε. Έμεινε περίπου μισή ώρα παιχνιδιού, αλλά στο τέλος όλα έληξαν έτσι 2-2. Αν και ο Malinovsky είχε την ευκαιρία να γίνει ήρωας, ο Ουκρανός, βγαίνοντας σε αλλαγή, με ένα δυνατό σουτ χτύπησε ψηλότερα από την περιοχή του πέναλτι.

Η Λίβερπουλ θα συνεχίσει αναγκαστικά να πειραματίζεται με το κέντρο άμυνας

Οι Merseysides έχουν χάσει με συνέπεια 2 παίκτες τους οποίους ο Κλοπ χρησιμοποιούσε μαζί με τον Joe Gomez στην κεντρική άμυνα. Το κύριο αστέρι αυτής της γραμμής, ο Βαν Ντέικ, έσπασε στο ντέρμπι εναντίον της Έβερτον. Ενώ στη μονομαχία εναντίον Μίντιλαντ δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι πριν από το διάλειμμα ο Fabinho. Ο Βραζιλιάνος, μετά την εξέταση, ανακάλυψε ότι το Νοέμβριο, μετά από παύση για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, θα επέστρεφε στο καθήκον. Η προφανής επόμενη επιλογή ήταν ο Matip, αλλά οι πιθανότητες να ανακάμψει πριν από τον αγώνα στην Ιταλία είναι μικρές. Λοιπόν, ο Γιούργκεν θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους Williams και μερικούς άλλους νεαρούς παίκτες. Ήταν ο Ρις που έπαιξε πριν από μια εβδομάδα, και ως αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» δεν έχασαν. Αλλά, φυσικά, τώρα θα υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος από τον ντεμπιτάντ από τη Δανία. Ωστόσο, μετά από 2 νίκες, η κατάσταση για τους Βρετανούς είναι βολική: η ήττα στο Μπέργκαμο δεν θα είναι κάτι μοιραίο.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αταλάντα μόλις πρόσφατα, υπό τον Γκασπερίνι, έπαψε να είναι ομάδα μεσαίας τάξης και έγινε ένας από τους μόνιμους συμμετέχοντες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Αυτή είναι μόνο η δεύτερη ολοκληρωμένη αρχή της «Θεάς» στο Champions League, οπότε δεν έχει συναντήσει ποτέ τους Ιταλούς.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες της Serie A και της Ευρώπης γενικώς. Και η Λίβερπουλ έχει ωραία επίθεση, αναφέραμε κιόλας τα προβλήματα στην άμυνα. Στοιχηματίζουμε στο «σύνολο είναι πάνω από 3,0 (αποδόσεις 1,6).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *