The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) εναντίον Ίντερ (Ιταλία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Интер-03.11b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο “Alfredo di Stefano”

Βρισκόμενη σε μη αξιοζήλευτη θέση στο τουρνουά, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ θα αγωνιστούν μεταξύ τους στον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποτίμησε σαφώς τις ικανότητες της Σαχτάρ (2:3) και της Γλάντμπαχ (2:2), γι’ αυτό, με ένα βαθμό και διαφορά τερμάτων 4:5, έπεσε στην τέταρτη θέση στον όμιλό της. Ταυτόχρονα, στην εθνική αρένα, οι Μπλάνκος κατέστρεψαν εντυπωσιακά την Μπαρτσελόνα (3:1) και την Ουέσκα (4:1) με εντυπωσιακό στυλ – έδειξαν ότι ήταν πολύ νωρίς για να τα διαγράψουμε.

Ίντερ (Ιταλία)

Η ισοπαλία 2:2 με την Πάρμα εμπόδισε την Ίντερ να πλησιάσει στους ηγέτες της Serie A. Και στο Champions League οι Nerazzurri δεν μπορούν να δείξουν τις καλύτερες του ποιότητες. Έχοντας κερδίσει δύο πόντους σε αντιπαράθεση με την Γλάντμπαχ (2:2) και Σαχτάρ (0:0), οι παίκτες του Κοντε κινδυνεύουν να μην φτάσουν στους 16 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Πρόβλεψη

Όταν είναι απαραίτητο, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ μπορούν να ενεργοποιήσουν το αμυντικό ποδόσφαιρο με έμφαση στα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα δούμε κάτι τέτοιο στην επερχόμενη συνάντηση, για να συνεχίσουν τον αγώνα, ούτε οι Ισπανοί ούτε οι Ιταλοί δεν πρέπει να χάσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *