The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

RIYADH, SAUDI ARABIA - JANUARY 15: Vini Jr., player of Real Madrid, in action at King Fahd International Stadium on January 15, 2023 in Riyadh, Saudi Arabia. (Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Καμπ Νόου

Στις 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν πολλά κορυφαία παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσετε, ένα από τα βασικά γεγονότα της ημέρας θα είναι η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας. Τι να περιμένουμε από το θρυλικό El Clasico;

Οι Καταλανοί εξακολουθούν να είναι ικανοί για χρυσό διπλό

Η ηγεσία της Μπάρτσα στο πρωτάθλημα παραλίγο να θάψει την ίντριγκα στη μάχη για το πρωτάθλημα, καθώς η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη είναι 9 βαθμοί. Δεδομένου ότι η ομάδα δεν παίζει πλέον σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όλη η προσοχή είναι στραμμένη στην εγχώρια αρένα. Στον τελευταίο γύρο, οι Καταλανοί νίκησαν εκτός έδρας την ισχυρή Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 1:0, αυτή η νίκη ήταν η ένατη σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος. Θα χάσουν αυτή την πολύ σημαντική μάχη λόγω τραυματισμών οι  Ντεμπελέ και Πέδρι. Η νίκη σε αυτή τη συνάντηση όχι μόνο θα αυξήσει το προβάδισμα έναντι του ανταγωνιστή, αλλά θα αφαιρέσει ουσιαστικά το ερώτημα της πρωταθλήτριας.

Είναι δύσκολο για τους Μαδριλένιους να παλέψουν για τρόπαια

Οι «μαρέγκες» δεν δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο για να προλάβουν την Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, αν και η επιτυχία της επερχόμενης μάχης θα μειώσει τη διαφορά από τους Καταλανούς στους 6 βαθμούς, κάτι που δεν είναι και τόσο κακό. Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε πρόσφατα στα προημιτελικά του Champions League επικρατώντας της Λίβερπουλ με 1-0 εντός και 5-2 εκτός έδρας. Μετά την κλήρωση έγινε γνωστό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα παλέψει για το εισιτήριο στα ημιτελικά με την Τσέλσι. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, η ομάδα κέρδισε εντός έδρας την Εσπανιόλ 3:1. Ο Αντσελότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον Αλάμπα, αμφισβητείται η είσοδος του Μπενζεμά στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι κατάφεραν να παίξουν μεταξύ τους τρεις φορές μόνο αυτή τη σεζόν, στην Πριμέρα η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε εντός έδρας με σκορ 3:1, στη συνέχεια έγινε μάχη στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ, όπου η Μπάρτσα κέρδισε με το ίδιο σκορ. Η τελευταία συνάντηση έγινε στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου οι Καταλανοί κέρδισαν εκτός έδρας με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Αυτές μάχες συνήθως είναι έντονες, η Μπαρτσελόνα αναφέρεται ως ελαφρύ φαβορί, δεδομένου του παράγοντα του πεδίου της. Περιμένουμε ένα ακόμη απρόβλεπτο ματς, όπου πολλά θα εξαρτηθούν από την πραγματοποίηση των ευκαιριών. Ωραίο εδώ φαίνεται στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *