The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Χαλ εναντίον Έβερτον

hullcity-everton-30-12-1

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

KC Stadium

Ο δέκατος ένατος γύρος του πρωταθλήματος της Αγγλίας ξεκινά με τον αγώνα μεταξύ της Χαλ Σίτι και Έβερτον. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 30 Δεκέμβρη, και θα είναι ο μοναδικός αγώνας του γύρου, που θα παιχτεί εκείνη την ημέρα. Φυσικά, το φαβορί του αγώνα θεωρείται η Έβερτον, η οποία ήρθε πολύ κοντά στη ζώνη του ευρωπαϊκού κυπέλλου. Η γηπεδούχος ομάδα, οι παίκτες της Χαλ, συνεχίζουν να κατέχουν την τελευταία θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, και πολύ πιθανόν την επόμενη σεζόν η ομάδα θα ξεκινήσει στο Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Χαλ Σίτι

Δώδεκα πόντους και εικοστή θέση στην κατάταξη – αυτό είναι μόνο που κατάφερε να “αποκτήσει” η Χαλ στους προηγούμενους δέκα οκτώ γύρους. Τι άλλο μπορεί να περιμένει μια ομάδα, η οποία σε 18 παιχνίδια μπόρεσε να σκοράρει μόλις 14 γκολ; Στο δέκατο όγδοο γύρο η Χαλ έχασε εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Σίτι με συντριπτικό σκορ 0:3, ανεβάζοντας τον αριθμό των ηττών στην τρέχουσα σεζόν μέχρι 12. Όσο για τις νίκες, είναι μόνο τρεις στο ενεργητικό της Σίτι.

Έβερτον

Ενώ τα «ζαχαρωτά» στον τελευταίο γύρο κέρδισαν, σκοράροντας τους απαραίτητους τρεις βαθμούς. Η ενδεκάδα του Koeman εκτός έδρας νικήσει τη Λέστερ με σκορ 2:0. Αυτό επέτρεψε στην ομάδα να σκοράρει 26 πόντους και να ανέβει προσωρινά στην έβδομη θέση. Προσωρινά, γιατί τον αγώνα της δεν έπαιξε ακόμη η Σαουθάμπτον. Αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζει να σημειωθεί το παιχνίδι των “ζαχαρωτών” κατά την τρέχουσα περιοδεία, επειδή στην προηγούμενη σεζόν η ομάδα κρεμόταν στη μέση του πίνακα, χωρίς ιδιαίτερους στόχους.

Πρόβλεψη

Η νίκη της Έβερτον δεν προκαλεί καμία αμφιβολία. Η ομάδα είναι σε κίνηση, σκοράρει τακτικά τους βαθμούς, ενώ η Χαλ συνεχίζει να πηγαίνει προς τα κάτω και είναι εντελώς άγνωστο, πώς προτίθεται να αγωνιστεί για τη διατήρηση της θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα: νίκη της Έβερτον, απόδοση 1.84, BC Winline.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *