The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φλαμένγκο εναντίον Μπαΐα: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 11 Νοεμβρίου 2019

Фламенго-Байя-11.11b

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρακανά

Στο πλαίσιο του 32ου γύρου του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος η Φλαμένγκο θα συναντηθεί με την Μπαΐα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 11/10/2019 στις 11:00 μμ. στο κεντρικό γήπεδο της χώρας – Maracana.

Φλαμένγκο

Η Φλαμένγκο αυτή τη σεζόν παίζει πολύ σίγουρα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα οδηγεί και απομακρύνθηκε από τους διώκτες. Οι ερυθρόμαυροι σημείωσαν τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνουν ένα πολύ καλό επίπεδο παιχνιδιού, χάρη στο οποίο έφτασαν εύκολα στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα συναντηθούν με την Γκρέμιο. Στους τελευταίους γύρους η Φλαμένγκο νίκησε την CSA (1:0), έπαιξε ισοπαλία με την Γκοϊάς (2:2) και συνεχίζει στο δρόμο για το πρωτάθλημα.

Μπαΐα

Η Μπαΐα αποκλείστηκε από όλα τα ενδιάμεσα τουρνουά και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά, ελπίζοντας να μπει στην επόμενη σεζόν του Κόπα Αμέρικα. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα έχει μια κακή σειρά από τις ήττες από Σεαρά (1:2), Ιντερνασιονάλ (2:3), Σάντος (1:0), έτσι δεν είναι η καλύτερη ιδέα να περιμένετε από αυτούς κατόρθωμα σε παιχνίδι με τον ηγέτη.

Πρόβλεψη

Στον πρώτο γύρο η Μπαΐα κατόρθωσε να νικήσει την Φλαμένγκο εντός έδρας, κάτι που το κατάφεραν πολύ λίγες ομάδες αυτή τη σεζόν. Ως εκ τούτου, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ομάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο θέλει να εκδικηθεί για την ήττα και να συνεχίσει το αήττητο σερί μπροστά στους οπαδούς αυτή τη σεζόν του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε αρκετά γκολ στην προσωπική συνάντηση του Δαβίδ και του Γολιάθ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *