The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Φερεντσβάρος εναντίον Λουντογκόρετς Ραζγκράντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

SINSHEIM, GERMANY - DECEMBER 07:  Wanderson of PFC Ludogorets Razgrad celebrates after scoring his team's first goal of the game during the UEFA Europa League group C match between 1899 Hoffenheim and PFC Ludogorets Razgrad at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on December 7, 2017 in Sinsheim, Germany.  (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Groupama Aréna, Βουδαπέστη

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 9:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην Ουγγαρία θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ τοπικής Φερεντσβάρος και Λουντογκόρετς Βουλγαρίας. Είναι ενδιαφέρον ζευγάρι, επειδή οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να είναι πιο ισχυροί, αλλά οι γηπεδούχοι είναι έτοιμοι να εκπλήξουν. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Φερεντσβάρος εναντίον Λουντογκόρετς Ραζγκράντ.

Τέλεια προετοιμασία για τη σεζόν

Αυτή τη στιγμή, ο Φερεντσβάρος έχει τρομερή εμφάνιση, επειδή στο προκριματικό στάδιο του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα έρχεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σαφές ότι χωρίς επίσημα ματς είναι δύσκολα να κρίνουμε για το πραγματικό επίπεδο των “Fradi”, αλλά παρ’ όλα αυτά η ομάδα έδειξε τον εαυτό της εξαιρετικά σε φιλικούς αγώνες. Απλώς η ενδεκάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ κατάφερε να παίξει εφτά φιλικούς, κερδίζοντας 8 από αυτούς. Επιπλέον, στις 4 τελευταίες συναντήσεις η ομάδα κέρδισε ήσυχα με συνολικό σκορ 10:0. Οπότε τώρα η Φερεντσβάρος είναι απλώς καλή…

Ήρεμο παιχνίδι στο επιθετικό στυλ

Ταυτόχρονα, και η Λουντογκόρετς έδειξε καλά τον εαυτό της κατά την προετοιμασία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά την ίδια στιγμή η ομάδα ξεκίνησε και τη νέα σεζόν. Έτσι, πριν από μία εβδομάδα, οι παίκτες του Stoycho Stoev κατάφεραν να παίξουν τον πρώτο επίσημο αγώνα στη νέα σεζόν στο Σούπερ Κύπελλο Βουλγαρίας. Σε εκείνο τον αγώνα η ομάδα νίκησε Lokomotiv Plovdiv με σκορ 2:0, δείχνοντας απλά ένα καλό παιχνίδι. Και γενικά, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οι “αετοί” φαινόταν πολύ ισχυροί, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα…

Πρόβλεψη

Η Φερεντσβάρος σημείωσε καλή φόρμα, ωστόσο η Λουντογκόρετς φαίνεται πολύ σοβαρή. Σε γενικές γραμμές, το επίπεδο των φιλοξενουμένων είναι πιο ισχυρό, αλλά είναι πάντα πιο βολικό να παίζεις εντός έδρας. Επομένως, αυτή η συνάντηση πρέπει να είναι ίση, όπως σημειώνουν οι εταιρείες στοιχημάτων. Είναι πιο λογικό να ποντάρετε σε απόδοση, επειδή τώρα οι ομάδες πήραν φόρα και σκοράρουν πολύ (και σε όλους). Και αυτό σημαίνει ότι στη προσωπική τους μονομαχία θα υπάρξουν γκολ… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *