The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-ManchesterCity-30.09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Σάββατο, 30/09/2017, 07:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του έβδομου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου, όπου η Τσέλσι θα φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρά τον παράγοντα της έδρας οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στην πλευρά των Μαγκουάνιων. Η ομάδα του Guardiola στην αρχή της σεζόν δείχνει πολύ ισχυρό ποδόσφαιρο, επιπλέον, οι «αετοί» φαίνονται πολύ καλά στους εκτός έδρας αγώνες. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Τσέλσι μετά την πτήση για την Ισπανία για την αποκατάσταση δεν έχει και τόσο πολύ χρόνο στη διάθεση, ενώ η ΜΣ διεξήγαγε τον αγώνα εντός έδρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή, δεν υπήρχαν οι πτήσεις.

Ισχυρός αντίπαλος

Η Τσέλσι μετά τον αγώνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης, στον οποίο χάλασε πολύ ενέργεια, οι «στρωματάδες» της Μαδρίτης από μόνοι τους αποδυναμώνουν τον αντίπαλο με την πίεση, και το τέλος του αγώνα αποδείχθηκε για τους Λονδρέζους μαγευτικό. Πάρα πολύ φυσική και συναισθηματική ενέργεια της Τσέλσι καταναλώθηκε στον αγώνα μεσοβδόμαδο.

Πιο καθημερινά

Με τη σειρά της η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτή η ομάδα έχει κερδίσει τη Σαχτάρ πολύ πιο καθημερινά, με σκορ 2:0, αν και πρέπει να πούμε ότι η νίκη δόθηκε στους «αετούς» όχι και χωρίς προβλήματα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά του Guardiola στους πέντε τελευταίους αγώνες κατάφεραν να κερδίσουν πέντε φορές, έχασαν μόλις ένα γκολ στον αγώνα για το Λιγκ Καπ εναντίον Γουέστ Μπρομ. Όλοι οι άλλοι αγώνες κερδήθηκαν με ξηρό σκορ.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ μια μέρα νωρίτερα από ό, τι ο Sir Alex έπαιξε όχι το πιο δύσκολο αγώνα με την ουκρανική ομάδα, ενώ η Τσέλσι άφησε όλες τις δυνάμεις της στη Μαδρίτη. Σε μια τέτοια περίπτωση το στοίχημα στους μελλοντικούς φιλοξενουμένους φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή, η ΜΣ θα έρθει στην πρωτεύουσα για να κερδίσει, δεν μπορεί να χάσει βαθμούς, επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρέμεται στην ουρά. Η δωρεάν μα πρόβλεψη για την ερχόμενη συνάντηση: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *