The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-МанчестерЮнайтед-22.10

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, οπότε είναι λογικό και οι δύο σύλλογοι να βρίσκονται εκτός 3άδας μετά από 10 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι επιθέσεις τους δεν είναι αρκετά παραγωγικές, οι άμυνές τους δεν είναι αρκετά αξιόπιστες. Είναι ακόμη πιο εκπληκτικό το γεγονός ότι τόσο η Τσέλσι όσο και η Μάντσεστερ προσεγγίζουν την μεταξύ τους συνάντηση με μια σειρά από ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν δεχτεί 5 ολόκληρα ματς, οι φιλοξενούμενοι 3. Οι ομάδες είναι σε κρίση και δεν παίζουν τόσο καλά στην άμυνα, η σημερινή απόδοση των ομάδων είναι η απόδοση των διεκδικητών του τίτλου, που δεν είναι.

Το ξηρό σερί της Τσέλσι θα διακοπεί στο άμεσο μέλλον, το σερί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς να δεχτεί γκολ στην εστία της επίσης. Στα τελευταία 5 παιχνίδια, οι Λονδρέζοι έπαιξαν 4,7 xGA, που σημαίνει ότι μπορούν να χάσουν. Ο Κέπα απέκτησε επιτέλους αυτοπεποίθηση, αλλά δεν θα τραβάει για πάντα. Η απουσία των τραυματιών Καντέ, Φόφαν και Τζέιμς δεν μπορεί να μην επηρεάσει την ποιότητα της άμυνας των «μπλε». Την περασμένη σεζόν, η Τσέλσι έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ ως νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ και είχε καλή απόδοση, αλλά παρόλα αυτά δέχτηκε γκολ τόσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ (1:1) όσο και από την ομάδα του Ράνγκνικ (1:1). Το χαμένο γκολ ήδη από τους παίκτες του Τεν Χαγκ είναι αναπόφευκτο.

Πρόβλεψη

Στα πρώτα 11 ματς της σεζόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε 18 γκολ, στα 8 από αυτά – τουλάχιστον ένα. Αυτό το έκανε με τους ίδιους παίκτες που τώρα αγωνίζονται στη βάση της ομάδας. Ο Ντε Χέα έκανε ήδη λάθος, ο Μαρτίνεθ και ο Βαράν έπαιξαν άσχημα ματς, τους Νταλότ και Σο οι οπαδοί πρόσφατα πρότειναν να πουλήσουν για το αδύναμο παιχνίδι τους. Αυτή η γραμμή άμυνας είναι ατελής. Τον τελευταίο καιρό οι «διάβολοι» ήταν τυχεροί να παίζουν αγώνα με αγώνα εντός έδρας, κάτι που οδήγησε σε μια σειρά από ισοπαλίες. Εκτός έδρας δέχθηκαν γκολ σε κάθε ένα από τα 3 τελευταία ματς. Η Τσέλσι στο Λονδίνο σκόραρε σε 6 στα 6 ματς της σεζόν, οπότε δεν θα μείνει σιωπηλή και σε αυτό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *