The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Λυών εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

gr_04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Groupam, Λυών

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες ολόκληρου του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη θα είναι η μονομαχία στην οποία η Λυών Ολιμπίκ θα αγωνιστεί ενάντια στη Μονακό. Την περασμένη σεζόν οι δύο αυτές ομάδες αγωνίστηκαν για θέσεις στην κορυφή-3, τώρα τα παιδιά συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο, ενώ οι Μοναγάσκοι βρίσκονται στο κατώτατο μέρος του βαθμολογικού πίνακα, παλεύοντας για τη διατήρηση της θέσης στη γαλλική ελίτ.

Χωρίς νίκες

Η Λυών έχει να κερδίσει από τις 23 Νοεμβρίου, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί κανείς να πει ότι η ομάδα είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα του Zhenezo είχε ισχυρούς αντιπάλους, στο Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε εναντίον Μάντσεστερ Σίτι 2:2 και Σαχτάρ Ντονέτσκ 1:1, κέρδισε το εισιτήριο στα πλέι-οφ, το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί αναμφισβήτητη επιτυχία για τη μελλοντική γηπεδούχο. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας έχασε από τη Ρεν, η οποία, μετά από την αλλαγή του προπονητή, προκαλεί αίσθηση, καθώς και έπαιξε εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λιλ 2:2. Στην κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος η Λυών βρίσκεται στην 4η θέση με 28 βαθμούς στο ενεργητικό.

Αποκλείστηκαν

Η Μονακό έπαιξε επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ στα μέσα της εβδομάδας, αλλά σε αντίθεση με τη Λυών, οι “ερυθρόλευκοι” συναντήθηκαν στην έδρα τους με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχασαν 0:2. Στη Λιγκ 1 οι νότιοι έχουν αδύναμες στατιστικές, μόνο 13 βαθμοί μετά από 16 αγώνες και 19η θέση στον πίνακα, δηλ. θέση στη ζώνη υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Η Λυών θα είναι με κατεβασμένο το ηθικό μετά από δύσκολο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Ανρί έχει αρχίσει πρόσφατα να κάνει προφανές στοίχημα στην άμυνα. Με δεδομένο όλο αυτό, είναι πολύ πιθανό ότι στο επερχόμενο παιχνίδι δεν θα δούμε μεγάλο αριθμό σκοραρισμένα γκολ, το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω φαίνεται λογικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *