The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τέπλιτσε εναντίον Σλάβια Πράγας: προγνωστικά για στοίχημα

Теплице-Славия-30.07

Πρωτάθλημα Τσεχίας

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τσεχία. AGC Arena

Η δεύτερη ημέρα του Τσεχικού Πρωταθλήματος ξεκινά στο Τέπλιτσε, όπου η ομώνυμη  ομάδα θα προσπαθήσει να επιβάλει τον αγώνα στη Σλάβια Πράγας.

Τέπλιτσε

Η Τέπλιτσε ξεκίνησε την προετοιμασία για τη κανονική σεζόν με σταθερές νίκες 4:2 εναντίον της Chomutov και 7:1 εναντίον της Wansdorf. Ωστόσο, υπήρξαν συνεχόμενες απογοητεύσεις στα παιχνίδια με τις Bohemians 1905 (2:3, 0:2), Vlashim (2:3), Mas Taborsko (2:2) και Prakue Dukla (1:2). Και στον πρώτο γύρο του εθνικού πρωταθλήματος η ομάδα έχασε 0:1 από την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε.

Σλάβια Πράγας

Η νυν πρωταθλήτρια Τσεχίας Σλάβια Πράγας έπαιξε μόνο έναν ανεπίσημο αγώνα το καλοκαίρι, όπου σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Piast. Την περασμένη εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη νίκη 1:0 επί της Zlin, χάρη στην οποία έπεσαν αμέσως στην ομάδα των ηγετών. Όσο για μένα, οι πρωτευουσιάνοι έχουν εξαιρετικές δυνατότητες να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Πρόβλεψη

Στους τελευταίους δέκα αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων η Σλάβια Πράγας έχει κερδίσει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν πιστεύω στην ικανότητα της Τέπλιτσε να σπάσει αυτή την τάση, αλλά οι φιλοξενούμενοι που δεν έχουν φτάσει ακόμα στη βέλτιστη φόρμα τους θα περιορίζονται στην επιτυχία όχι με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σλάβια Πράγας με 1-2 γκολ με απόδοση 2,02.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *