The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σπόρτινγκ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Спортинг-МанчестерСити-15.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Ζοζέ Αλβαλάδε

Στις 15 Φεβρουαρίου, στην πρώτη μάχη των 16 του Champions League, θα παίξουν μεταξύ τους Σπόρτινγκ και Μάντσεστερ Σίτι, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων.

Η Σπόρτινγκ ατύχησε με την κλήρωση

Ο σύλλογος της Λισαβόνας κατάφερε να μπει στα πλέι οφ του Champions League, έχοντας προκριθεί από έναν δύσκολο όμιλο, αυτό είναι ήδη μια επιτυχία. Θα είναι πολύ δύσκολο να πάει παρακάτω, δεδομένου του επιπέδου του αντιπάλου. Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Σπόρτινγκ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Η ομάδα έπαιξε τον τελευταίο της αγώνα με την Πόρτο εκτός έδρας – 2:2, αν και κέρδισε 2:0κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Για την ομάδα δεν θα μπορέσει να παίξει μόνο ο Πέδρο Γκονκάλβες λόγω τραυματισμού.

Η Μάνσιτι έχει στόχο ξανά το τρόπαιο

Ένας από τους βασικούς διεκδικητές της νίκης στο Champions League βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς ηγείται με αυτοπεποίθηση την Πρέμιερ Λιγκ, δείχνοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Στο τελευταίο της ματς η Μάνσιτι τα κατάφερε εύκολα με το αουτσάιντερ του πρωταθλήματος Νόριτς – 4:0. Την περασμένη σεζόν οι «πολίτες» σταμάτησαν ένα βήμα πριν την κατάκτηση της διοργάνωσης, χάνοντας από την Τσέλσι, τώρα η ομάδα θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος της. Ο Γκουαρδιόλα δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες στην επερχόμενη αναμέτρηση, αν και αυτές οι απώλειες προσωπικού δεν είναι καθόλου κρίσιμες.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν ένα σύντομο ιστορικό αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, συναντήθηκαν πριν από 10 χρόνια στους 16 του Europa League, τότε η Σπόρτινγκ κατάφερε να προχωρήσει, κερδίζοντας 1-0 εντός έδρας, αλλά χάνοντας 2- 3 εκτός.

Πρόβλεψη

Ακόμη και παίζοντας εντός έδρας, η Σπόρτινγκ θεωρείται ξεκάθαρο αουτσάιντερ, μπορείτε να στοιχηματίσετε στην επιτυχία του πορτογαλικού γκραντ με απόδοση 11. Όμως οι αποδόσεις της Mancity μειώνονται αδυσώπητα, πολλοί πιστεύουν στη σίγουρη νίκη των «πολιτών». Περιμένουμε παραγωγικό ποδόσφαιρο και ποντάρουμε στο over 2,5 γκολ με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *