The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σενεγάλη εναντίον Αίγυπτος: προγνωστικά για στοίχημα

сенегал (Копировать)

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Τελικός

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2022, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Paul Biya Stadium, Olembé

Εκτός από τις μάχες στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την Κυριακή είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Αφρικής, διαβάζουμε το αποκλειστικό προγνωστικό για τον αγώνα Σενεγάλη – Αίγυπτος.

Οι Σενεγαλέζοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρόπαιο για πρώτη φορά

Τα «λιοντάρια της Τεχεράνης» ονειρευόντουσαν από καιρό την κατάκτηση του Κυπέλλου Αφρικής, η ομάδα σταμάτησε δύο φορές ένα βήμα μακριά από το τρόπαιο, χάνοντας στον τελικό, τώρα είναι η τρίτη προσπάθεια. Η Σενεγάλη δυσκολεύτηκε να επιταχύνει σε αυτό το τουρνουά, η ομάδα κατάφερε να σκοράρει μόνο ένα γκολ στη φάση των ομίλων, που ήταν αρκετό για να κερδίσει τον όμιλό της, δύο λευκές ισοπαλίες και μία νίκη. Η ομάδα παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα πλέι οφ, όπου κατάφερε να κερδίσει το Πράσινο Ακρωτήριο – 2:0, την Ισημερινή Γουινέα – 3:1 και την Μπουρκίνα Φάσο – 3:1. Με όλο τον σεβασμό στους αντιπάλους, η Σενεγάλη ήταν το φαβορί σε κάθε παιχνίδι, οπότε η πρόκριση στον τελικό μοιάζει λογική.

Οι Αιγύπτιοι ξέρουν να κάνουν υπομονή

Οι «Φαραώ» δείχνουν βαριά σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, κάτι που δεν τους εμπόδισε να φτάσουν στην καθοριστική μάχη. Αν αναλύσουμε το δίχτυο των πλέι οφ, ήταν πολύ δύσκολο για τους Αιγύπτιους. Την Ακτή Ελεφαντοστού κατάφεραν να νικήσουν μόνο στη διαδικασία των πέναλτι, τους Μαροκινούς πέρασαν στην παράταση – 2:1. Στα ημιτελικά δόθηκε μάχη με τους γηπεδούχους της διοργάνωσης, το Καμερούν, το οποίο κέρδισαν  στη διαδικασία των πέναλτι. Όπως μπορείτε να δείτε, και στα τρία παιχνίδια, οι Αιγύπτιοι έτρεξαν στην παράταση, οπότε σωματικά θα έπρεπε να είναι πιο δύσκολο για αυτούς από τον αντίπαλο, αλλά όταν διακυβεύεται το τρόπαιο, η κούραση πηγαίνει στη δεύτερη θέση.

Προσωπικές συναντήσεις

Αυτή τη φορά, τα στατιστικά μεταξύ τους συναντήσεων δεν θα μας βοηθήσουν πολύ, καθώς η τελευταία φορά που οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους ήταν το 2014, όταν η Σενεγάλη κέρδισε δύο φορές στα προκριματικά του Κυπέλλου Αφρικής – 2:0 εντός και 1:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Είτε μας αρέσει είτε όχι, όλος ο τελικός περιορίζεται σε αντιπαράθεση δύο συμπαικτών, του Σάντιο Μανέ και του Μοχάμεντ Σαλάχ. Νωρίτερα στον Τύπο έγραψαν ότι οι παίκτες ήταν σε σύγκρουση, αν και υπήρχαν ελάχιστα προφανή στοιχεία. Η μάχη πρέπει να βγει καλή, αν και κανείς δεν θα ρισκάρει σε ένα τέτοιο ματς, ίσως ο νικητής να μην αναδειχθεί στην κανονική διάρκεια. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο under 2 γκολ με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *