The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σαχτάρ (Ουκρανία) εναντίον Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ): πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-МаккабиТель-Авив-25.02b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021, 9:55 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ουκρανία. Κίεβο. Ολυμπιακό Στάδιο NSC

Αυτή την Πέμπτη το Κίεβο θα φιλοξενήσει το δεύτερο αγώνα του γύρου των 32 του Europa League μεταξύ Σαχτάρ και Μακάμπι από το Τελ Αβίβ.

Σαχτάρ (Ουκρανία)

Το περασμένο φθινόπωρο η Σαχτάρ έπαιξε ως συνήθως στο Champions League, όπου τερμάτισε τρίτη στο γκρουπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Γλάντμπαχ και την Ίντερ. Μετά το χειμώνα εκτός σεζόν οι «ανθρακωρύχοι»  έπαιξαν δύο αγώνες πρωταθλήματος Ουκρανίας, όπου σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Κόλος και νίκησαν στην τάξη της Ρουχ με σκορ 2:0.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει να χάσει στην εγχώρια αρένα από τις 7 Δεκεμβρίου, χάρη σ’ αυτό ανέβηκε από τη μέση της κατάταξης στη δεύτερη θέση, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον αρχηγό. Οι «κίτρινο-μπλε» είχαν την ίδια θέση στη φάση των ομίλων του Europa League, όπου αγωνίστηκαν με τη Βιγιαρεάλ, Sivasspor και Karabakh.

Πρόβλεψη

Πριν από μια εβδομάδα η Σαχτάρ απέδειξε το τεράστιο πλεονέκτημά της έναντι των Ισραηλινών, νικώντας ήρεμα με σκορ 2:0. Κατά τη γνώμη μου, στη δεύτερη αναμέτρηση ο ουκρανικός σύλλογος θα κερδίσει εύκολα άλλη μια νίκη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Σαχτάρ με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *