The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Schalke-Wolfsburg-07.02

Κύπελλο Γερμανίας, Προημιτελικός

Φέλτινς Αρένα, Γκελζενκίρχεν

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του προημιτελικού του Κυπέλλου Γερμανίας θα είναι η συνάντηση μεταξύ Σάλκε και Βόλφσμπουργκ, στην οποία «οι βασιλικοί μπλε»  είναι ξεκάθαρο φαβορί. Για τη Σάλκε το Κύπελλο έχει τεράστια σημασία, διότι οι μελλοντικές γηπεδούχοι έχουν ως στόχο την πρόκριση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, και όπως γνωρίζετε, στην Μπουντεσλίγκα υπάρχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα, έτσι ώστε το δεύτερο μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου της Γερμανίας είναι ο ευκολότερος τρόπος να παίξουν στο Europa League. Και τα τρόπαια δε θα βλάπτανε την ενδεκάδα από το Γκελζενκίρχεν.

Αδύναμη αρχή του έτους

Ο Σάλκε φαινόταν υπέροχα το 2017, αλλά το 2018 “οι βασιλικοί μπλε” δεν ευχαριστούν και τόσο. Στους τέσσερις αγώνες που διεξήχθησαν από τις αρχές του έτους η Σάλκε κέρδισε μόνο μια φορά – τη Στουτγάρδη εκτός έδρας με σκορ 2:0, επίσης σημειώθηκε ισοπαλία 1:1 στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ανόβερο, ήττα από τη ΡΜ Λειψίας 1:3 και τη Βέρντερ Βρέμης 1:2.

Μεσαίος παίκτης

Η Βόλφσμπουργκ έχει τέσσερις βαθμούς χάντικαπ μπροστά στη Μάιντς, η οποία είναι στη ζώνη των μεταβατικών αγώνων, καθώς και επτά βαθμούς διαφορά από το Αμβούργο και τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολα να παλέψει για τα ευρωπαϊκά κύπελλα μέσω της Μπουντεσλίγκα, επειδή στο πρωτάθλημα υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός, και μάλιστα η Βόλφσμπουργκ έχασε πάρα πολύ κατά την έναρξη του πρωταθλήματος, έτσι ώστε το Κύπελλο της Γερμανίας για τους «λύκους» δεν είναι λιγότερο σημαντικό από ό, τι για την Σάλκε.

Πρόβλεψη

Η Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας δεν παίζει πολύ αποτελεσματικά, μπορούμε να πούμε ακόμα ότι παίζει σαν ομάδα του «πάτους», ενώ η Σάλκε στην αρχή του 2018 έχει προβλήματα με τα αποτελέσματα και τα γκολ. Και οι δύο ομάδες θα συγκεντρωθούν στο μέγιστο βαθμό στην άμυνα, διότι οποιοδήποτε λάθος μπορεί να γίνει μοιραίο. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στους μελλοντικούς γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Σάλκε κάτω από 2,0 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *