The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Porto(Por)-Everton(Eng)-22.07

Φιλικός αγώνας

Δραγού, Πόρτο

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πριν από την έναρξη της επίσημης σεζόν στις Ευρωπαϊκές Top Λιγκ οι ομάδες ετοιμάζονται, πραγματοποιούν φιλικούς αγώνες. Ένας από αυτούς θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ  Πόρτο και Έβερτον, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή το βράδυ. Και οι δύο ομάδες αρκετά σύντομα θα παίξουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αντίπαλοι αυτή τη στιγμή.

Πρωταθλητές της Πορτογαλίας

Η Πόρτο, μετά από πολλά χρόνια κυριαρχίας της Μπενφίκα της Λισαβόνας, κατάφερε τελικά να κερδίσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Μετά από 34 παιχνίδια του πορτογαλικού πρωταθλήματος της σεζόν 2017–18 η Πόρτο κέρδισε 88 βαθμούς, βρέθηκε επτά βαθμούς μπροστά από τους “αετούς”. Είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στη στατιστική εντός έδρας των “δράκων”: σε 17 συναντήσεις στο “Δραγού” κέρδισαν 16 φορές με μια ισοπαλία.

Μόλις όγδοοι

Η Έβερτον εκτός σεζόν απέκτησε καινούριο προπονητή τον Marc Silva, ο οποίος πριν είχε συνεργαστεί στη Χαλ Σίτι και Γουότφορντ. Οι «τίγρεις» και οι «σφίγγες» είχαν αρκετά καλό ξεκίνημα, αλλά θετικά αποτελέσματα δεν ακολούθησαν: η Χαλ Σίτι αποκλείστηκε από την Premier League, ενώ από την Γουότφορντ τον Πορτογάλο απολύσαν για κακή απόδοση, αν και οι «σφίγγες» ήταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Θα δούμε τι θα γίνει στην Έβερτον, αλλά με τις ομάδες αυτού του επιπέδου ο Mark Silva δεν έχει δουλέψει ακόμα, δηλαδή τα προβλήματα είναι πιθανά.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο, ως συνήθως, χάνει τους παίκτες στην περίοδο εκτός σεζόν, αλλά στις θέσεις τους έρχονται νέοι παίκτες, που αργότερα γίνονται τα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το πιο σημαντικό είναι ότι στο τιμόνι των “δράκων” παρέμεινε ο Sergio Conceicao, ο οποίος οδήγησε την Πόρτο στη νίκη στην Primera League. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Πόρτο θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *