The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Σαουθάμπτον

Chelsea-Southampton-22.04

Κύπελλο Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 22 Απριλίου στις 5:00 μ.μ. στο Λονδίνο στο θρυλικό στάδιο «Γουέμπλεϊ» στο πλαίσιο του ημιτελικού αγώνα η Τσέλσι θα παίξει εναντίον Σαουθάμπτον στο Κύπελλο Αγγλίας.

Η Τσέλσι μετά το περσινό τίτλο στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν με υψηλό βαθμό πιθανότητας δεν θα μπει καν στην κορυφή-4 σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν, και ως συνέπεια θα μείνει χωρίς το Τσάμπιονς Λιγκ. Η τελευταία ευκαιρία του Κόντε να ομορφύνει τη σεζόν είναι το κύπελλο της χώρας, όπου η ομάδα προκρίθηκε στους ημιτελικούς. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι «αριστοκράτες» πέρασαν τη Νόρβιτς 0:0, 2:1, Νιουκάσλ 3:0, Χαλ Σίτι 4:0 και Λέστερ 2:1. Οι Λονδρέζοι σημείωσαν 11 και δέχθηκαν 2 γκολ. Αν κατά την έναρξη της σεζόν η ομάδα θεώρησε το κύπελλο ως ένα ωραίο δώρο, τώρα το θεωρεί ευκαιρία να κερδίσει το τρόπαιο.

Η Σαουθάμπτον το πιο πιθανό θα φύγει από την Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν. Τόσο πιο περίεργη φαίνεται η πρόκριση των «Αγίων» στο Κύπελλο. Στο δρόμο προς το Λονδίνο νικήθηκαν η Φούλαμ 1:0, Γουότφορντ 1:0, Γουέστ Μπρομ 2:1, Γουίγκαν 2:0. Στις τέσσερις συναντήσεις οι «Άγιοι» σημείωσαν 6 γκολ, χάνοντας μόνο 1 φορά. Το παιχνίδι στην άμυνα είναι το κλειδί της επιτυχίας της Σαουθάμπτον στο Κύπελλο.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες συναντήθηκαν πριν από μία εβδομάδα στο πρωτάθλημα Αγγλίας, τότε η ενδεκάδα του Mark Hughes στο τέλος του εντός έδρας αγώνα έχασε το πλεονέκτημα των 2 γκολ και έχασε 3:2. Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτόν τον τρόπο οι «αριστοκράτες» έχουν κερδίσει πέμπτη συνεχόμενη νίκη επί των «Αγίων». Και οι δύο ομάδες απότυχαν στη σεζόν, αλλά στον αγώνα των αποτυχημένων πρέπει να υπάρχει ο νικητής, και προτιμότερα φαίνονται σ’ αυτό το ρόλο οι Λονδρέζοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *