The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΣΖ – Μάντσεστερ Σίτι [06.04.16]: οι “πολίτες” καταστρέφουν τη σεζόν

Ibra 06.04

Προημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτο παιχνίδι

06.04.16, 21:45 (ώρα Μόσχας)

PSG – Μάντσεστερ Σίτι

Η ΠΣΖ απόλυτα δικαίως σύμφωνα με τους bookmakers έρχεται σε αυτό το ματς ως ξεκάθαρο φαβορί. Η ομάδα του Laurent Blanc παίζει άψογα στην εγχώρια σκηνή, έχοντας λάβει ήδη πρόωρα τον τίτλο του πρωταθλητή, στα Κύπελλα της Γαλλίας δεν βλέπει τους αντιπάλους της και αρκετά εύκολα πέρασε μία άλλα αγγλική ομάδα στο πρόσωπο της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή τη σεζόν οι Παριζιάνοι είναι πιο κοντά από ποτέ στο παντοτινό όνειρό τους – τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η ομάδα του δείχνουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχουν φτάσει στο σημείο που νικώντας με ένα ή δύο γκολ στην έδρα τους, η ομάδα παίρνει πίσω μόνο δυσαρεστημένο σφύριγμα των οπαδών τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι, όπως και οι περισσότεροι από τους συνήθεις γίγαντες της αγγλικής Premier League , αποτυγχάνει αυτή τη σεζόν, βρίσκοντας μόνο στην τέταρτη θέση. Η ομάδα έδωσε το παιχνίδι στη Τσέλσι στο FA Cup, επειδή δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή να παίζει σε διάφορα μέτωπα, αλλά κι αυτό δεν φέρει το κατάλληλο αποτέλεσμα: μόνο δύο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια στην Premier League. Όσον αφορά στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντιναμό, οι “πολίτες” έχουν περάσει αυτό το στάδιο αρκετά σίγουρα, αλλά όχι τέλεια. Όταν η Ντιναμό ήταν ήδη καταδικασμένη και λογικά άρχισε να παίζει χαλαρά, για την επίθεση, τότε η Μάντσεστερ Σίτι απόκτησε πολλά προβλήματα με την άμυνα.

Η ΠΣΖ, σε αντίθεση με την Ντιναμό Κιέβου, δε θα φοβηθεί τους “πολίτες” και οπωσδήποτε θα προσπαθήσει να μπει στο τέρμα του αντιπάλου από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Λαμβάνοντας υπόψη το πρόσφατο παιχνίδι της Μάντσεστερ και παιχνίδια εκτός έδρας γενικώς, οι Παριζιάνοι πρέπει να σκοράρουν τα δικά τους δύο γκολ. Κέρδος περίπου 5,5–6,0 στους «πολίτες» είναι μια λογική απεικόνιση του σημερινού παιχνιδιού τους.

Πρόβλεψη για τον αγώνα: Ατομικό Over 1 (1.5)


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *