The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ντόρτμουντ εναντίον Βέρντερ Βρέμης

BorussiaDortmund-WerderBremen-20.05

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Σάββατο, 20 Μαΐου, 4:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Βέρντερ Βρέμης. Και οι δύο ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο στο τουρνουά, η Ντόρτμουντ δεν έχει λύσει ακόμη το πρόβλημα με την πρόκριση στο Champions League για την επόμενη σεζόν, ενώ η Βέρντερ Βρέμης εξακολουθεί να έχει κάποια πιθανότητα πρόκρισης στη ζώνη του Europa League, αν και τώρα φαίνεται ελάχιστη.

Θέλουν να παραμείνουν στην τρίτη θέση

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 61 πόντοι, τον ίδιο αριθμό έχει και η Χοφενχάιμ, αλλά οι «αγρότες» έχουν κάπως χειρότερη διαφορά τερμάτων. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι «σφίγγες» δεν έχασαν ποτέ: νίκες επί της Γκλάντμπαχ, Μπάγερν και Χοφενχάιμ, καθώς και ισοπαλίες με την Κολωνία και το Άουσμπουργκ. Εντός έδρας της στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ έχει σημειώσει 12 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Θέλουν στη ζώνη του Europa League

Η Βέρντερ Βρέμη επί του παρόντος βρίσκεται στην όγδοη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την έκτη θέση, η οποία είναι του Champions League και μία μονάδα οι «μουσικοί» χάνουν από την Κολωνία, η οποία είναι στην έβδομη θέση, και στην περίπτωση νίκης της Ντόρτμουντ πάνω στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του Κυπέλλου της Γερμανίας, η έβδομη θέση θα είναι, επίσης, του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες, μπορούμε να πούμε ότι η Βέρντερ έχει κάτι να παλέψει στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πολύ δυνατή σε εντός έδρας αγώνες ομάδα, για τη Βέρντερ Βρέμης θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσει βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι, εκτός από αυτό η Χοφενχάιμ είναι παραγωγική ομάδα, οπότε και η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να σκοράρει πολλά γκολ, έτσι ώστε να μην δώσει στους «αγρότες» την ευκαιρία για το άμεσο εισιτήριο για το Champions League. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπορούσια Ντόρτμουντ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,45.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *