The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Μπέτις

Barcelona-Betis-20.07

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

20/08/2017, 9:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπέτις Σεβίλλης. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν τους Καταλανούς ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, και τέτοια γραμμή είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς, αφού το επίπεδο των ομάδων είναι πολύ διαφορετικό, επιπλέον, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχουν πολύ υψηλό κίνητρο για το επερχόμενο παιχνίδι, καθώς το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι είχε χαθεί. Θα πρέπει κάπως να καλυφτεί αυτή η αποτυχία μπροστά από το δικό της κοινό.

Η ηγεμονία της Ρεάλ Μαδρίτης

Πρόσφατα η Μπαρτσελόνα θεωρούταν η ισχυρότερη ομάδα στον κόσμο, αλλά τον τελευταίο καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης φανερά προσπερνάει τους Καταλανούς. Η ομάδα του Ζιντάν δύο φορές στη σειρά κατάφερε να κερδίσει το Champions League, και στην τελευταία σεζόν οι «μαρέγκες» κέρδισαν σαρωτική νίκη στον τελικό επί της Γιουβέντους, η οποία με τη σειρά της έχει αποκλείσει την Μπάρτσα από το τουρνουά. Επίσης υπήρχαν ο τίτλος της Ρεάλ Μαδρίτης και η απόσυρση από την Μπαρτσελόνα του Νεϊμάρ. Σε γενικές γραμμές η διάθεση των «μπλαουγκράνα» δεν είναι πολύ χαρούμενη, αλλά πρέπει να την αυξήσει η σίγουρη νίκη επί της Ρεάλ Μπέτις.

Ενεργή προετοιμασία

Η Μπέτις πολύ ενεργά προετοιμαζόταν για την επερχόμενη σεζόν, έπαιξε ένα μεγάλο αριθμό φιλικών αγώνων. Στους πέντε τελευταίους οι Σεβιλιάνοι έχουν σημειώσει δύο νίκες επί της Στουτγάρδης και της Μίλαν, καθώς και τρεις ήττες από την Άιντραχτ, Κόρδοβα και Ίντερ. Η Μπέτις σίγουρα είναι καλά προετοιμασμένη για τη σεζόν, αλλά είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτή η ομάδα θα είναι σε θέση να δώσει μάχη στην Μπαρτσελόνα στο επερχόμενο παιχνίδι.

Πρόβλεψη

Η οργισμένη Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα είναι τρομακτικό. Οι Καταλανοί έχασαν δύο φορές στη σειρά στο Σούπερ Καπ Ισπανίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα θα ξεχειλίσει το θυμό της στην καημένη Μπέτις, η οποία δεν είναι τυχερή τέτοια στιγμή να πέσει στα χέρια της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *