The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Thumbnail for 330411

Σούπερ Καπ Ισπανίας Τελικός, Παιχνίδι 1

Κυριακή, 13 Αυγούστου, 11:00 μ.μ.

Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Την ερχόμενη Κυριακή θα παιχτεί ο πρώτος αγώνας του Σούπερ Καπ Ισπανίας ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο επερχόμενος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του κάτοχου του Κυπέλλου της Ισπανίας, δηλαδή της Μπαρτσελόνα. Οι Bookmakers σε αυτό το ζευγάρι πιστεύουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει καλύτερη πιθανότητα επιτυχίας, το δικό της γήπεδο πρέπει να βοηθήσει τους Καταλανούς να κερδίσουν, αλλά εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάρτσα έχει πολύ σοβαρές απώλειες στο πρόσωπο του Νεϊμάρ, εξάλλου, σε αντίθεση με την Μπάρτσα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αγωνιστική πρακτική στον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Καλή κατάσταση

Η Μπαρτσελόνα φαινόταν καλή πριν ξεκινήσει η σεζόν, αυτή η ομάδα κέρδισε 2:1 την Γιουβέντους, 1:0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3:2 τη Ρεάλ Μαδρίτης, 5:0 την Τσαπεκοένσε, και έπαιξε ισοπαλία 1:1 με την ΚΓ Ταρραγόνα. Αλλά μπροστά δεν είναι φιλικός, αλλά ο πρώτος επίσημος αγώνας, αν καταφέρει η Μπάρτσα να επιβεβαιώσει την καλή της φόρμα σε αναμέτρηση με την ισχυρότερη ομάδα στην Ευρώπη είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Φαινόταν όχι σε φόρμα

Σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός σεζόν δεν έδειξε τα καλύτερα αποτελέσματα: έχασε στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην κανονική διάρκεια νικήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι και την Μπαρτσελόνα, μόνο που κατάφερε να κερδίσει τα αστέρια της MLS. Όμως, ήδη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, η ομάδα έδειξε την υψηλή της τάξη, κερδίζοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία οι «βασιλιάδες» πρόσφατα έχουν χάσει, με αποτέλεσμα 2:1.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αυτή η ομάδα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο επερχόμενο παιχνίδι για να μην χάσει από την Μπάρτσα και να κάνει το αποθεματικό για το δεύτερο αγώνα, ο οποίος θα λάβει χώρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σε τέσσερις ημέρες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *