The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μίντλεσμπρο εναντίον Μάντσεστερ Σίτι

Middlesbrough-ManchesterCity-11.03

Κύπελλο Αγγλίας Προημιτελικός

Σάββατο, 11 Μαρτίου, 2:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ρίβερσαιτ Στάτιουμ, Μίντλεσμπρο

Στο πλαίσιο του προημιτελικού του Κύπελλο Αγγλίας η Μίντλεσμπρο εντός έδρας της θα φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι. Παρά το παράγοντα της έδρας, ο οποίος θα είναι στην πλευρά της ΜΣ, οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι σ’ αυτό το ζευγάρι η ΜΣ είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και με τη θέση των εταιρειών μπορούμε να συμφωνήσουμε, επειδή η ομάδα του Guardiola εκτός έδρας παίζει πολύ δυνατά στην τρέχουσα περίοδο.

Προβλήματα με τους στόχους

Η Μίντλεσμπρο όλη τη σεζόν έπαιζε καλά στην Premier League, αλλά τον τελευταίο καιρό αυτή η ομάδα σχεδόν δεν κερδίζει. Σε πέντε τελευταία παιχνίδια η Μπόρο δύο φορές έπαιξε ισοπαλία και τρεις φορές έχασε. Η ισοπαλία συνέβη με την Έβερτον και την Γουέστ Μπρομ, οι ήττες έχουν καταγραφεί από την Τότεναμ, Κρίσταλ Πάλας και Στόουκ. Σε αυτά τα παιχνίδια η Μπόρο σκόραρε μόλις ένα γκολ, κάτι που μας δείχνει με σαφήνεια το πρόβλημα της ομάδας στην επίθεση.

Ισοπαλία με τη Στόουκ

Με τη σειρά της η ΜΣ δεν έχει προβλήματα με την απόδοση, αλλά τον αναβληθείς αγώνα του 28ου γύρου της Premier League κόντρα στη Στόουκ η ενδεκάδα του Γκουαρντιόλα δεν μπόρεσε να κερδίσει. Η συνάντηση έληξε με ισοπαλία 0:0, αν και σε αυτό το ματς στο γήπεδο έπαιζαν όλοι οι ισχυρότεροι. Στην Premier League της τρέχουσας σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας έπαιξε 14 παιχνίδια, όπου σημείωσε 10 νίκες και 4 ήττες. Σε αυτά τα παιχνίδια η ΜΣ σκόραρε 30 γκολ και δέχτηκε μόλις 16. Σε πέντε τελευταία ματς η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πολύ σίγουρη εκτός έδρας, το πιο πιθανόν αυτή η ομάδα θα κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι όχι τον πολύ ισχυρό αντίπαλο, αλλά την ίδια στιγμή και το over 3,5 είναι απίθανο να περάσει, επειδή η Μίντλεσμπρο έχει σημαντικά προβλήματα με την απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση αυτή είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,43.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *