The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Νάπολι

ManchesterCity-Napoli-17.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τρίτη, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο της πόλης του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Νάπολι θα αποτελέσουν ένα από τα ζευγάρια του τρίτου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Foggy Albion, στην έδρα των “αετών”. Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία παρουσιάζει πολύ σπουδαίο ποδόσφαιρο στην τρέχουσα σεζόν, η Νάπολι επίσης προκαλεί αισθήσεις στη Σέριε A’, αλλά η ομάδα του Γκουαρδιόλα φαίνεται προτιμότερη.

Δεν έχαναν

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε δύο γύρους στο τρέχον Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτα οι «πολίτες» νίκησαν εκτός έδρας την ολλανδική ομάδα Φέγενορντ με σκορ 4:0, και στη συνέχεια, πλέον εντός έδρας ήταν ισχυρότεροι από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Το σκορ της συνάντησης εναντίον των “ανθρακωρύχων” είναι 2:0, τα παιδιά του Fonseca αντιστέκονταν όσο μπορούσαν, αλλά το “μπλε φεγγάρι” πέτυχε άνετο χάντικαπ των δύο στόχων. Πριν από τον επερχόμενο αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι έχει έξι βαθμούς στο ενεργητικό της και ηγείται την κατάταξη του ομίλου F.

Δεύτεροι

Ενώ η Νάπολι έχει ήδη χάσει μία φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο γύρο η ιταλική ομάδα στο αγώνα στο Χάρκοφ εναντίον Σαχτάρ έχασε από τους γηπεδούχους με σκορ 1:2. Στο δεύτερο γύρο οι Ναπολιτάνοι ήταν σε θέση να νικήσουν τη Φέγενορντ 3:1, και λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων έχουν προβάδισμα τρεις μονάδες στον πίνακα στους «ανθρακωρύχους», έχοντας στο ενεργητικό τρεις βαθμούς. Στρατηγικά, η Νάπολι και η Μάντσεστερ θα βολευτούν με ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Ο Γκουαρδιόλα χτίζει μια νέα Μπαρτσελόνα από τη Μάντσεστερ Σίτι και πρέπει να ειπωθεί ότι ο Καταλανικός τεχνικός τα καταφέρνει μια χαρά. Η ΜΣ παρουσιάζει το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, παίζει άριστα, όσο εντός τόσο και εκτός έδρας. Οι “αετοί” πρέπει να νικήσουν τη Νάπολι στην έδρα τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *