The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Γουότφορντ

ManchesterUnited-Watford-11.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο Σάββατο στα πλαίσια του 25ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα παίξει εναντίον Γουότφορντ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “κόκκινους διάβολους” ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, και με τέτοια γραμμή είναι δύσκολο να διαφωνήσει κανείς, επειδή οι δυνατότητες των μελλοντικών αντιπάλων είναι ασυγκρίσιμες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γουότφορντ τον τελευταίο καιρό έχει αποκτήσει καλή φόρμα, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα αυτής της ομάδας, η ενδεκάδα του Mazzarri θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει την ομάδα του Μουρίνιο.

Προς το παρόν έκτοι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να ανέβει στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας πάνω από την έκτη θέση. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό των «διάβολων» είναι 45 πόντοι, μέχρι τη ζώνη του Champions League είναι δύο μονάδες, μέχρι την πέμπτη θέση είναι μόλις μία μονάδα, δηλαδή, ο στόχος είναι κοντά, απλά δεν πρέπει να σκοντάψει στους επόμενους γύρους και όλα θα πάνε καλά για την ομάδα από το Μάντσεστερ.

Ήδη δέκατη

Η ύφεση των Χριστουγέννων για την Γουότφορντ έχει περάσει, η ομάδα του Mazzarri είναι και πάλι στο προσκήνιο, σε πέντε τελευταίους αγώνες οι “σφίγγες” σημείωσαν μόνο μία ήττα, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Οι νίκες συνέβησαν σε παιχνίδια κόντρα σε Μπέρνλι και Άρσεναλ, οι ισοπαλίες καταγράφηκαν σε αγώνες ενάντια Μίντλεσμπρο και Μπόρνμουθ. Πριν από το επερχόμενο παιχνίδι η Γουότφορντ βρίσκεται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας είναι 30 πόντοι.

Πρόβλεψη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει πολύ καλά στο “Ολντ Τράφορντ”, το κίνητρο της ομάδας βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Με τη σειρά της η Γουότφορντ, παρά τις πρόσφατες επιτυχίες αυτής της ομάδας, δύσκολα μπορεί να ονομαστεί ομάδα εκτός έδρας παιχνιδιού. Οι “σφίγγες” εκτός έδρας χάνουν σχεδόν δύο γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ + over 1.5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *