The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Λας Πάλμας – Εσπανιόλ 22/04/2016 στις 22:00

Лас-Пальмас-Эспаньол-22.04

Τη 35η αγωνιστική της ισπανικής Πρέμιερ θα ανοίξει η συνάντηση μεταξύ της Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και Καταλανικής Εσπανιόλ. Και οι δύο ομάδες καταλαμβάνουν θέσεις στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και για ένα μεγάλο ποσοστό είναι εγγυημένη η παρουσία τους στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία για την επόμενη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά καθένας από τους μελλοντικούς αντιπάλους συνεχίζει να αγωνίζεται για τους πόντους και μια υψηλότερη θέση στη Πρέμιερ Λιγκ.

Την περασμένη Τρίτη η Λας Πάλμας έχασε εκτός έδρας από τη Μπέτις της Σεβίλλης με σκορ 0:1 και διατήρησε στο πιστωτικό της 40 πόντους. Η ομάδα των Καναρίων Νήσων αυτή τη σεζόν είναι πρωτάρης της ελίτ. Ο πρώτος γύρος του ισπανικού πρωταθλήματος στην εκτέλεση της Λας Πάλμας δεν ήταν πολύ επιτυχημένος, η ομάδα κρατούσε ισορροπία στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά στο δεύτερο γύρο οι παίκτες του Quique Setena κατάφεραν να βρουν το παιχνίδι τους και να σηκωθούν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βάλτος της Πρέμιερ Λιγκ

Για την Εσπανιόλ η τρέχουσα σεζόν είναι σε μεγάλο βαθμό μεταβατική. Εκτός εποχής οι «παπαγάλοι» χάσανε αρκετούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν αρχηγοί της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα άλλαξε τον προπονητή, ο οποίος δεν καταφέρνει και όλα, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται οι Καταλανοί θα μπορέσουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην Πρέμιερ Λιγκ, και αυτός είναι ο κύριος στόχος των Καταλανών για την τρέχουσα περίοδο.

Πρόβλεψη

Η Λας Πάλμας είναι ομάδα των εντός έδρας παιχνιδιών, και το μερίδιο του λέοντος των πόντων έχει βγάλει στους εντός έδρας αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο «Gran Canaria». Με τη σειρά της η Εσπανιόλ δεν αισθάνεται πολύ σίγουρη στα εκτός έδρας παιχνίδια, καταφέρνοντας να κερδίσει μόλις 11 πόντους στους εκτός έδρας αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η νίκη της Λας Πάλμας με χάντικαπ 0, απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *