The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γκλάντμπαχ εναντίον Σάλκε

BorussiaMonchengladbach-Schalke-16.03

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Γύρος των 16, Παιχνίδι 2

αύριο, 10:05 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μπορούσια Παρκ

Στο πλαίσιο των 16 του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2016–17 η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ θα παίξει με τη Σάλκε από το Γκελζενκίρχεν, γερμανικό ντέρμπι. Το πρώτο ματς, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην έδρα των «κοβαλτίων», έφερε την παραγωγική ισοπαλία 1:1, τώρα τα «πουλάρια» έχουν ένα πλεονέκτημα, σκοραρισμένο εκτός έδρας γκολ, καθώς και τη δυνατότητα να παίξουν 0:0.

Δύσκολο πρόγραμμα

Για την Μπορούσια το Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη σεζόν ήρθε στο προσκήνιο. Πάρα πολλά έχει χάσει  αυτή η ομάδα στο φθινοπωρινό μέρος της Μπουντεσλίγκα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα από Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην ένατη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα, στο ενεργητικό της ομάδας είναι 32 πόντοι, αλλά το χάσμα από τη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ είναι τρεις μονάδες. Εντός εδρας της στο πρωτάθλημα της Γερμανίας η Γκλάντμπαχ τη φετινή σεζόν έπαιξε 12 παιχνίδια, όπου κατάφερε να κερδίσει έξι φορές με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Εκτός έδρας αδύναμα

Η Σάλκε μετά την ήττα πάνω στο Άουσμπουργκ στον τελικό γύρο της Μπουντεσλίγκα σχεδόν πλησίασε κοντά στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα. Τώρα στο ενεργητικό των «κοβαλτίων» 30 πόντους και 11η θέση στη γερμανική ελίτ. Εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι δεν παίζουν με τον καλύτερο τρόπο: μόνο μία νίκη σε 11 αγώνες εκτός έδρας στο γερμανικό πρωτάθλημα. Με τέτοια στατιστικά στοιχεία είναι δύσκολο να περιμένουν ένα θετικό αποτέλεσμα από το επερχόμενο παιχνίδι με ένα ισχυρό αντίπαλο.

Πρόβλεψη

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ αυτή τη στιγμή κάνει στοίχημα στο Γιουρόπα Λιγκ. Δια μέσω της Μπουντεσλίγκα είναι σχεδόν αδύνατο για τοα «πουλάρια» να προκριθούν στη ζώνη του Champions League, ενώ δια μέσω του κυπέλλου Ευρώπης η ενδεκάδα το Hecking μπορεί να κερδίσει το εισιτήριο για το πρωτάθλημα, ιδίως με δεδομένη την ιστορική τάση να παίζει καλά εντός έδρας η ομάδα από το Μενχενγκλάντμπαχ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Γκλάντμπαχ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *