The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Μπαρτσελόνα

Juventus-Barcelona-23.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

MetLife Stadium, East Rutherford, New Jersey

23/07/2017 01:05 π.μ. Ώρα Ελλάδας

Η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα θα παίξουν μεταξύ τους την ερχόμενη Κυριακή στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο New Jersey, σίγουρα αυτό το ματς θα προκαλέσει τεράστιο σάλο μεταξύ των ποδοσφαιρικών οπαδών στις Ηνωμένες Πολιτείες, συναντιούνται δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, μία εκ των οποίων στη τελευταία σεζόν ήταν πρωταθλήτρια της Ιταλίας και φιναλίστ του Champions League. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στην πλευρά της καταλανικής ομάδας, κάτι με το οποίο, ίσως, μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Χωρίς αγώνες

Η Γιουβέντους δεν έχει παίξει ακόμη φιλικούς αγώνες, αν και έπρεπε να παίξει με τη Μοντερέι και Tigres, δύο μεξικανικές ομάδες. Όσον αφορά τις αλλαγές στη σύνθεση της Γιουβέντους, ο Allegri παραμείνει στη θέση του, αλλά έφυγε ο Alves, Bonucci, ο Koman αγοράστηκε από την Μπάγερν, ο Zaza από τη Βαλένθια, όπως και ο Νέτο. Ήρθαν ο Szczesny, Bentankur, ενοικίασαν τον Ντόουγκλας  Κόστα, αγόρασαν τον Cuadrado, Benatia.

Λίγες αλλαγές

Η Μπαρτσα έχει μία αλλαγή, αλλά μεγάλη – ο Ernesto Valverde στη θέση του προπονητή, έφυγαν ο Κριστιάν Τιελιό, Mathieu, Jordi Masip, ήρθαν ο Semedo, Marlon, Gerard Deulofeu. Η Μπαρτσα, επίσης, όπως και η Γιουβέντους δεν έχει παίξει φιλικούς αγώνες, οπότε είναι δύσκολα να κρίνει κανείς για την τρέχουσα φόρμα των Καταλανών. Πέρυσι, η Μπάρτσα έπαιξε τρεις αγώνες στο Διεθνές Κύπελλο: νίκες 3:1 πάνω στη Σέλτικ και 4:2 στη Λέστερ, και ήττα 0:4 από τη Λίβερπουλ.

Πρόβλεψη

Οι Ιταλοί ιστορικά αργούν να μπουν στη σεζόν, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος, η Μπάρτσα πάντα προσπαθεί να παίξει μόνο για να κερδίσει, ακόμη και σε φιλικούς αγώνες και αγώνες ελέγχου. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο φαβορί, η Μπαρτσελόνα έχει καλή ευκαιρία να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *