The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια

AtleticoMadrid-Valencia-05.03

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 5 Μαρτίου, 5:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βιθέντε Καλδερόν, Μαδρίτη

Την Κυριακή η Ατλέτικο Μαδρίτης εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Βαλένθια στο πλαίσιο του 26ου γύρου της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Πριν από μερικά χρόνια θα ήταν κεντρικός αγώνας της περιοδείας, αλλά τώρα η Βαλένθια βιώνει δύσκολες στιγμές, και η Ατλέτικο Μαδρίτης τη φετινή σεζόν είναι απίθανο να συναγωνιστεί για τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Ισπανίας, είναι πάρα πολύ μεγάλή διαφορά ανάμεσα στους “στρωματάδες” και Μπαρτσελόνα. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης τους μελλοντικούς γηπεδούχους, και με τη γραμμή αυτή μπορούμε να συμφωνήσουμε.

Μια μικρή ύφεση

Η Ατλέτικο και πάλι έχει ύφεση, η ομάδα δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά στα δύο τελευταία ματς, παίζοντας ισοπαλία εκτός έδρας με την Ντεπορτίβο και χάνοντας εντός έδρας το πιο σημαντικό αγώνα από την Μπαρτσελόνα με το σκορ 1:2. Στην κατάταξη της Πριμέρα η ομάδα από τη Μαδρίτη βρίσκεται στην τέταρτη θέση, στο ενεργητικό των “στρωματάδων” είναι 46 πόντοι. Ακόμη και από την τρίτη θέση, όπου βρίσκεται η Σεβίλλης, το χάντικαπ είναι αξιοπρεπές – 9 πόντους.

Κακά παντού

Η Βαλένθια απέτυχε στη σεζόν, ευτυχώς που τουλάχιστον στον αγώνα για την επιβίωση αυτή η ομάδα δεν συμμετέχει. Μετά από 25 γύρους στο ενεργητικό των «νυχτερίδων» είναι 29 πόντοι και η 12η θέση στην κατάταξη, μέχρι τη ζώνη του Europa League απέχουν 13 πόντους. Εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έπαιξαν 13 αγώνες στο πρωτάθλημα Ισπανίας, όπου κατάφεραν να κερδίσουν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο αγωνίζεται για να προκριθεί στη ζώνη του Champions League, στην ουρά των “στρωματάδων” κρέμονται η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Βιγιαρεάλ, οι οποίες επίσης θα ήθελαν να λάβουν μέρος στα προκριματικά του Champions League. Η Βαλένθια τώρα είναι σε τέτοια κατάσταση που είναι απίθανο να είναι σε θέση να δώσει μάχη στην ομάδα από την πρωτεύουσα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο με απόδοση 1,48.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *