The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άστον Βίλα εναντίον Λιντς Γιουνάιτεντ

astonvilla-leeds-29-12

Λιγκ Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Βίλα Παρκ

Την επόμενη Πέμπτη η Άστον Βίλα στο πλαίσιο του 24ου γύρου του Λιγκ Τσάμπιονσιπ Αγγλίας εντός έδρας της θα φιλοξενεί τη Λιντς Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες του Μπίρμινχαμ είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι απίθανο να συμμετάσχουν στον αγώνα για την προαγωγή στην τάξη, αλλά την ίδια στιγμή τα “λιοντάρια” έχουν πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι εντός έδρας. Ενώ η Λιντς είναι ένας από τους διεκδικητές για την πρόκριση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, επιπλέον αυτή η ομάδα εκτός έδρας κατάφερε να πάρει το 50% των βαθμών.

Εντελώς πρόσφατα τα “Λιοντάρια του Μπέρμιγχαμ” έπαιζαν στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αλλά τώρα η ομάδα είναι στην 13η θέση στη Λιγκ Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, έχοντας στο ενεργητικό της 31 βαθμούς. Η θέση δεν είναι η πιο καλή, αλλά έως την έκτη θέση, η οποία δίνει το δικαίωμα να παίξει στο γύρο των play-off για την πρόκριση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, είναι μόλις 6 πόντους χάντικαπ, δηλαδή αρκετά κερδίσιμο χάσμα. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι παίκτες της ΑΒ θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν στο επερχόμενο παιχνίδι.

Λιντς σε καλή κατάσταση

Οι “λευκοί” μετά από 22 γύρους βρίσκονται στην πέμπτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος με 38 πόντους στο ενεργητικό. Μέχρι την πολυπόθητη δεύτερη θέση, η οποία θα δώσει το δικαίωμα της άμεσης πρόκρισης στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, είναι 10 πόντοι, αλλά μέχρι το τέλος του τουρνουά είναι ακόμα ολόκληρος δεύτερος γύρος, οπότε είναι ακόμα πολύ νωρίς να εγκαταλείπεις τη μάχη.

Πρόβλεψη

Η Άστον Βίλα στα παιχνίδια εντός έδρας έχει τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία: +5 =5, δηλαδή, η ομάδα αυτή στη τρέχουσα σεζόν εμπίπτει στον ορισμό της “εντός έδρας” ομάδας, να ποντάρεις ενάντια σ’ αυτή, όταν παίζει εντός έδρας, είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Άστον Βίλα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *