The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Άρσεναλ εναντίον Έβερτον

Arsenal-Everton-21.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 5:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Έμιρεϊτς

Στο πλαίσιο της τελικής 38η περιοδείας της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Άρσεναλ Λονδίνου εντός έδρας θα φιλοξενεί την ομάδα Έβερτον από το Λίβερπουλ. Οι Λονδρέζοι συνεχίζουν να αγωνίζονται για να μπουν στην πρώτη τετράδα της αγγλικής ελίτ, ενώ τα «ζαχαρωτά» δεν θα πάνε πλέον πουθενά από την έβδομη θέση τους. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων εντελώς άξια θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, και είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί αυτό, δεδομένου του κίνητρου των μελλοντικών αντιπάλων για το επερχόμενο παιχνίδι.

Ισχυρή Άρσεναλ

Η ομάδα του Λονδίνου προς το τέλος της σεζόν απόκτησε τέλεια φόρμα, οι «κανονιέρηδες» έχουν κερδίσει σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, δέχοντας παράλληλα μόλις ένα γκολ στο δίχτυο τους για την περίοδο αυτή. Μόνο η εντός έδρας Στόουκ ήταν σε θέση να ανοίξει την πύλη του Τσέχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Σάντερλαντ και η Sotón εγκατέλειψαν το γήπεδο χωρίς ένα γκολ. Δυστυχώς για τους πρωτευουσιάνους δεν είναι όλα στα χέρια τους, η Άρσεναλ για την πρόκριση στο Top-4 όχι λιγότερο από τη νίκη επί της Έβερτον, χρειάζεται την απώλεια των πόντων της Λίβερπουλ στο παράλληλο παιχνίδι.

Δεν έχει σημασία

Η Έβερτον στερείται των κινήτρων στο τουρνουά, η ομάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της σεζόν κατάφερε να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα του Koeman. Πρόοδος των «ζαχαρωτών» είναι προφανής, ο Ολλανδός τεχνικός θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα του Λίβερπουλ, οπότε η ανάπτυξη σίγουρα θα συνεχιστεί. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα «ζαχαρωτά» εκτός έδρας παίζουν αισθητά χειρότερα από ό, τι εντός έδρας. Έτσι ώστε στο επερχόμενο παιχνίδι η Άρσεναλ έχει εξαιρετική ευκαιρία να κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ χρειάζεται πάρα πολύ τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι, ενώ η Έβερτον έχει τελειώσει τη σεζόν της, και θα έρθει στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου για να τελειώσει απλά το γύρο. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *