The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Σαιντ-Ετιέν εναντίον Μονακό

stetienne-monaco-29-10

Λιγκ 1 Γαλλίας

αύριο, 9:00 μ.μ.

Ζοφρουά-Γκισάρ

Προτεινόμενο στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν

Σαιντ-Ετιέν – Μονακό συνάντηση των δύο φιλόδοξων ομάδων με μεγάλα σχέδια για την σεζόν. Σε αυτό το ματς θα ήθελα να προσφέρω να επιστήσετε την προσοχή σας στο στοίχημα «γκολ-γκολ».

Η Μονακό αυτή τη σεζόν παίζει πολύ ωραία, η ομάδα σκοράρει πολύ, αλλά δε χάνει και λίγα. Μετά από 10 γύρους η διαφορά τερμάτων είναι 29:14, δηλαδή, κατά μέσο όρο η Μονακό σκοράρει στο ματς από 2.9 γκολ και χάνει 1.4. Σε γενικές γραμμές από τη δεκάδα των κορυφαίων ομάδων η Μονακό έχασε πάνω απ’ όλες, αν και τώρα είναι η δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Αλλά και με θετικά γκολ (29) η ομάδα διακρίθηκε  πιο πολύ απ’ όλες στο πρωτάθλημα, ο πλησιέστερος διώκτης της η Νις έχει μόλις 20 θετικά γκολ. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι αυτή τη σεζόν τα παιχνίδια με τη Μονακό έχουν χαρακτήρα μόνο του «ύψους». Έτσι, over 2.5 έχει περάσει σε 9 από τα 10 παιχνίδια. Η Μονακό από την πιο πληκτική ομάδα της περασμένης σεζόν έχει μετατραπεί στη μηχανή που σκοράρει γκολ, αλλά ταυτόχρονα έπρεπε να θυσιάσει την άμυνα.

Η Σαιντ-Ετιέν από έτος σε έτος προωθεί αυστηρό ποδόσφαιρο, όπου το κύριο καθήκον της ομάδας είναι η άμυνα της εστίας. Και αυτή τη σεζόν υπάρχει το ίδιο παιχνίδι, μόνο τρεις φορές πέρασε το over 2.5 μετά από 10 συναντήσεις. Αλλά η ομάδα τακτικά διαφέρει με σκοραρισμένα γκολ όσο εκτός έδρας τόσο και εντός. Με την ευκαιρία, εντός έδρας αυτή τη σεζόν η Σαιντ-Ετιέν κέρδισε 3 νίκες: Μονπελιέ (3:1), Μπαστιά (1:0), Λιλ (3:1) και δύο φορές έπαιξε ισοπαλία: Τουλούζ (0:0), Ντιζόν (1:1).

Κρίνοντας από τις προσωπικές συναντήσεις μπορούμε να πούμε ότι θα έχουμε μια συνάντηση των δύο ίσων, αντάξιων ένας τον άλλον αντιπάλων, είναι πολύ δύσκολο να θεωρήσουμε κάποιον φαβορί. Ενώ με γκολ οι ομάδες ανταλλάσουν αρκετά συχνά, από τα τελευταία 10 προσωπικά ματς 6 φορές πέρασε το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν.

Η Μονακό παίζει διασκεδαστικά, σκοράρει πολύ, πάει με μεγάλη δύναμη στην επίθεση, ξεχνώντας έτσι για την άμυνα, που είναι ήδη ένα συν για αυτό το στοίχημα. Η Σαιντ-Ετιέν, αν και παίζει πολύ στην άμυνα, όμως εντός έδρας πάντα προσπαθεί να σκοράρει και συχνά το καταφέρνει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *