The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Αθλέτικ εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ

athleticbilbao-realsociedad-16-10-1

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, 5:15 μ.μ.

Στάδιο Σαν Μαμές

Επόμενος αγώνας της Πριμέρας. Αρκετά ενδιαφέρων τίτλος. Και εάν πολλοί βλέπουν τους γηπεδούχους φαβορί της συνάντησης, εγώ δεν θα είμαι τόσο κατηγορηματικός. Προτείνω να παίξετε δια μέσω των γκολ. Το στοίχημά μου είναι: και οι δύο θα σκοράρουν για 2,1 στη γραμμή William Hill. Όσο για μένα, η απόδοση είναι αρκετά υψηλή. Η πιθανότητα της επιτυχίας του στοιχήματος είναι σίγουρα μεγαλύτερη από 50%.

Η Αθλέτικ αρκετά δραστήρια έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ήδη τώρα οι Βάσκοι έχουν 3 ήττες από τη Σπόρτινγκ Χιχόν, Μπαρτσελόνα, Μάλαγα. Παρά το γεγονός ότι μόνο οι Καταλανοί απέτυχαν να σκοράρουν. Σε γενικές γραμμές, η Αθλέτικ, όσο για την Ισπανία, δεν παίζει πολύ αποτελεσματικά, αλλά ήδη αυτή τη σεζόν είχαμε 5 περάσματα του στοιχήματος σε 7 γύρους.

Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε τη σεζόν με τον ίδιο τρόπο. 10 πόντους σε 7 γύρους και 10η θέση με διαφορά τερμάτων 9:9. Δεν κατάφερε να σκοράρει στη Ρεάλ και Έιμπαρ. Με την τελευταία ήδη στο 24ο λεπτό έμεινε με δέκα άνδρες, ως συνέπεια η ξηρή ήττα. Δεν νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι θα αφήσουν το γήπεδο χωρίς ένα γκολ.

Ανοιχτό και με κάποιο τρόπο αμετάκλητο παιχνίδι στην επίθεση. Έτσι παίζουν οι Βάσκοι στο δικό τους γήπεδο. Μπροστά στους οπαδούς τους σκοράρουν πολύ. Αλλά και χάνουν. Την περασμένη σεζόν στα 19 εντός έδρας παιχνίδια, αν και δέχτηκαν 17 γκολ, αλλά το στοίχημα «γκολ-γκολ» έχει περάσει σε 11 αγώνες. Περισσότεροι από 50%. Συν οι αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ακόμα 5 περάσματα σε 8 αγώνες. Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησαν και αυτή τη σεζόν. Στα πρώτα 4 εντός έδρας ματς δεν έχασαν μόνο από την Ράπιντ. Και η Μπαρτσελόνα, και η Βαλένθια και η Σεβίλλη σκόραραν το γκολ τους. Γιατί η Σοσιεδάδ είναι χειρότερη;

Οι λευκό-μπλε από τα τελευταία 23 επίσημα ματς, σημείωσαν γκολ στα 15. Ήδη αυτό το έτος σκόραραν στην Οσασούνα και Βιγιαρεάλ, οι οποίες είναι γνωστές για την άμυνά τους.

Προσωπικές συναντήσεις δίνουν την ακόλουθη εικόνα: αρχής γενομένης από το 2011 – 6 περάσματα του στοιχήματος σε 11 αγώνες. Στο San Mames 4 νίκες από 6.

Η επίθεση της Αθλέτικ φαίνεται πολύ πειστική. Όντας στην κατάσταση της γηπεδούχος ομάδας, θα πρέπει να διαφέρει. Αλλά και το γκολ τους θα ψάχνουν οι παίκτες της Σοσιεδάδ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *