The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Λέστερ

mu-leicester-24-09

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, 2:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να επιβραδύνουν στο πρωτάθλημα και στο Europa League. Είτε το παιχνίδι που πρεσβεύει ο Μουρίνιο στο Μάντσεστερ οι αντίπαλοι έχουν καταλάβει, είτε πρόκειται για την ύφεση της ομάδας. Ίσως αυτό το ματς θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πριν από μία εβδομάδα υπήρχαν μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Τώρα όλα έχουν γυρίσει ανάποδα. Πρώτα οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν χάσει ένα βασικό παιχνίδι στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι (1:2), στη συνέχεια στην Ολλανδία ηττήθηκαν από τη Φέγενορντ (0:1) στο πλαίσιο του Europa League. Μαύρες μέρες συνεχίστηκαν στον 5ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Η ομάδα του Μουρίνιο με ντροπή έχασε από τη Γουότφορντ (1:3). Οι “κόκκινοι” κατείχαν την μπάλα 60% του αγωνιστικού χρόνου και προκάλεσαν στην εστία των αντιπάλων 15 σουτ, αλλά το δοκάρι χτύπησαν μόνο δύο φορές. Το μοναδικό γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στο λογαριασμό του Marcus Reshford, για τον οποίο είναι ήδη το δεύτερο γκολ στην τρέχουσα Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στη σειρά στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η “Sir Alex” από την κορυφαία τριάδα έπεσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τώρα, από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση, απέχει 6 μονάδες πίσω. Διαφορά τερμάτων είναι 8–6 γκολ. Χαρακτηριστικό είναι ότι με το Μουρίνιο προπονητή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει παίξει ποτέ ισοπαλία.

Οι τραυματίες στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι μόνο δύο, αμυντικοί ο Phil Jones και ο Henrikh Mkhitaryan, ο οποίος έχει πρόβλημα με το παλιό του τραυματισμό του ισχίου. Γι’ αυτό το λόγο ήδη έχασε δύο παιχνίδια εναντίον της Φέγενορντ και της Γουότφορντ, αλλά για τη Λέστερ πρέπει να είναι εντάξει. Αν τον αφήσει ο Μουρίνιο είναι ένα άλλο ζήτημα.

Λέστερ

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας αρχίζει να θυμίζει τον εαυτό της πέρυσι. Βεβαίως αυτό ισχύει μόνο για τα δύο ακραία παιχνίδια, όπου οι «αλεπούδες» με το ίδιο σκορ νίκησαν τις 2 ομάδες με το γράμμα “Μπ”. Πρώτον, την Μπριζ (3:0) στο ματς-ντεμπούτο για τον εαυτό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, και στη συνέχεια την Μπέρνλι (3:0) στον 5ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Δύο γκολ στο ματς με την βελγική ομάδα έγραψε ο Ριγιάντ Μαχρέζ, το γκολ ντεμπούτο στην ιστορία των παιχνιδιών της Λέστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι στο λογαριασμό του Marc Albrighton. Ο νέος των “αλεπούδων” Ισλάμ SLIMANI ήταν ο συντάκτης των δύο γκολ εναντίον Μπέρνλι.

Νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έγινε μόνο η δεύτερη στο πρωτάθλημα για το Κλαούντιο Ρανιέρι και την ενδεκάδα του. Πριν από αυτό η Λέστερ δύο φορές έχασε και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Ιδιαίτερα με μεγάλο σκορ οι “αλεπούδες” έχασαν στον 4ο γύρο, όταν είχαν να παίξουν με τη Λίβερπουλ (1:4).

Ημερολόγιο των “αλεπούδων” είναι πολύ περίπλοκο. Λίγο πριν από το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να παίξουν με τη Τσέλσι στους 32 του FA Λιγκ Καπ. Σε τρεις μέρες μετά τον αγώνα ενάντια την Μάντσεστερ η ενδεκάδα του Ρανιέρι θα παίξει εναντίον Πόρτο στον δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ:

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές στην περασμένη Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας με σκορ 1:1, που σημαίνει ότι μπορούν να θεωρηθούν άβολοι αντίπαλοι μία για την άλλη. Από τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ισχυρότερη, ενώ η Λέστερ αποδυνάμωσε. Ναι, η Μάντσεστερ τώρα ζει μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία υπέστη τρεις ήττες στη σειρά, αλλά εντός έδρας η ενδεκάδα του Μουρίνιο θα πρέπει να πάρει τη νίκη μπροστά στους οπαδούς της.

Συνιστώμενο στοίχημα: Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2.5) με απόδοση 1,65


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *