The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προγνωστικά στοιχήματος για τον αγώνα Γιουβέντους εναντίον Σασουόλο

juventus-sassuolo-10-09

Σέριε Α΄ Ιταλίας

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, 7:00 μ.μ.

Στάδιο Γιουβέντους

Η νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας εξακολουθεί να μαζεύει πόντους πριν από το άνοιγμα δεύτερου μετώπου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα στο δρόμο της είναι ο σύλλογος που εκπροσωπεί την Ιταλία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Γιουβέντους Πριν από το κλείσιμο του παραθύρου μεταφοράς η Γιουβέντους έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία μίσθωσης με τη Τσέλσι για το Juan Cuadrado για άλλες 3 εποχές. Ο Missimiliano Allegri πραγματικά ήθελε να δει στην ομάδα του ακόμα και τον Axel Witsel από τη Ζένιθ. Προφανώς, οι σύλλογοι δεν ήταν σε θέση να συμφωνήσουν σχετικά με το ποσό της αποζημίωσης για τον Βέλγο μέσο.

Η “Γριά κυρία” μετά από 2 γύρους βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από τη Γένοβα και τη Σαμπντόρια. Γενουάτες ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό πόντων με τη Γιουβέντους, από 6, αλλά είναι μπροστά στον αριθμό υλοποιημένων στιγμών και την καλύτερη διαφορά γκολ παθητικών και θετικών.

Στο τελευταίο πρωτάθλημα η Γιουβέντους έχασε εντός έδρας σε ένα μόνο αγώνα με την Ουντινέζε (0:1) στον πρώτο γύρο. Άλλες δύο φορές έπαιξε ισοπαλία εντός έδρας. Τα υπόλοιπα 16 παιχνίδια η ομάδα κέρδισε, σκοράροντας κατά μέσο όρο σχεδόν 2 γκολ ανά αγώνα. Παθητικά γκολ ήταν μόνο 6 στα 19 παιχνίδια που διεξάχθηκαν στο Τορίνο.

Το ξεκίνημα αυτού του πρωταθλήματος αποδείχθηκε καλό για τη Γιούβε, η ομάδα εντός έδρας νικήσει την ισχυρή Φιορεντίνα (2:1) και απόκτησε όχι και την πιο εύκολη νίκη στη Ρώμη επί της Λάτσιο (1:0). Σιγά-σιγά άρχισε να αποδίδει ο πολλών εκατομμυρίων νεοσύλλεκτος της ομάδας ο Gonzalo Higuain, στο λογαριασμό του οποίου είναι το νικητήριο γκολ στην πύλη των «βιολετών».

Σασουόλο

Απροσδόκητα για πολλούς η μέτρια ομάδα από την επαρχία της Μόντενα έχει καταφέρει την περασμένη σεζόν να πάρει τη δεύτερη θέση στο ιταλικό πρωτάθλημα και πήρε το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη χώρα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και, πίσω από τη Σασουόλο στο πρωτάθλημα δεν έμειναν κάποιες μεσαίες ομάδες, αλλά Μίλαν και Λάτσιο, οι οποίες σε αυτή τη σεζόν πλέον δεν θα πάνε Ευρώπη.

Προς το παρόν οι αγώνες της ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέρνουν στη Σασουόλο μόνο θετικά συναισθήματα. Παιχνίδια εντός έδρας με την Λουκέρνη και Red Star οι Ιταλοί κέρδισαν με το ίδιο σκορ 3:0, και εκτός έδρας δύο φορές έπαιξαν 1:1. Ο σύλλογος πέρασε δύο γύρους των προκριματικών και προκρίθηκε στη φάση των ομίλων, όπου θα συναντηθεί σύντομα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Και η κατάσταση στο πρωτάθλημα ήταν πάρα πολύ καλή… μέχρι πρόσφατα. Η ομάδα νίκησε την ασταθή Παλέρμο (1:0), κέρδισε εντός έδρας την Πεσκάρα (2:1). Αλλά παρενέβη στην υπόθεση η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και απένειμε στη Σασουόλο την τεχνική ήττα στο παιχνίδι με τα Δελφίνια (0:3). Όλα οφείλονται στο γεγονός ότι στο γήπεδο βγήκε ο Antonio Ragusa, ο οποίος δεν έχει καταχωρηθεί σωστά. Έτσι, από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Σασουόλο έχει μετακινηθεί στην μέση, όπου με 3 βαθμούς στο ενεργητικό βρίσκεται στην 13η θέση. Μακάρι αυτήν η περίπτωση με την ακύρωση των αποτελεσμάτων να μην επηρεάσει την περεταίρω πορεία της ομάδας.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Γιουβέντους – Σασουόλο:

Για τη “Γριά κυρία” δεν είναι εύκολο να παίξει εναντίον της Σασουόλο. Έτσι, στα 4 τελευταία παιχνίδια με αυτήν η Γιούβε δύο φορές με ελάχιστο σκορ (1:0) νίκησε τους αντιπάλους εντός έδρας, ενώ εκτός έδρας δύο φορές η ομάδα σκόνταψε, έπαιξε ισοπαλία (1:1) και μία φορά έχασε (0:1). Αποδεικνύεται ότι εντός έδρας η Γιουβέντους μοιάζει με το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά την ίδια στιγμή δεν πρέπει να περιμένουμε τη συντριπτική ήττα.

Συνιστώμενη πρόγνωση: Under (2.5) με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *