The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Προβλέψεις για τον αγώνα Τζένοα – Ρόμα 2/05/2016

Дженоа-Рома-02.04

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016, στη Γένοβα, «Στάδιο Λουίτζι Φεράρις», ώρα 20:00 (UTC/GMT +2), η Ιταλική Serie A, 36η αγωνιστική.

Αποδόσεις: νίκη της Τζένοας – 5,00, ισοπαλία – 3,75, νίκη της Ρόμα – 1,70

Τζένοα

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια της 36ης αγωνιστικής. Οι «Γρύπες» εξασφάλισαν στον αυτό τους τη θέση στην ελίτ για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν ονειρεύονται τη διεθνή σκηνή. Αυτό μπορεί να επιβάλει ιδιαίτερο αποτύπωμα στις ενέργειες των παικτών-γηπεδούχων.

Ωστόσο, η αντιπαράθεση με το φαβορί είναι πάντα σημαντικό για τους εκπροσώπους της βαθιάς ποδοσφαιρικής επαρχίας. Στις αρχές της άνοιξης, παρά την ήττα, η Τζένοα έχει επιβάλει αγώνα ακόμη και στη Νάπολη (3:1), και πιο κοντά προς το τέλος του Απριλίου ταχτοποίησε την Ίντερ (1:0), φέρνοντας το αήττητο σερί εντός έδρας στους 8 γύρους.

Ρόμα

Οι «Λύκοι» έχουν τελειώσει τον Απρίλιο με το πιο εκπληκτικό τρόπο. Βασικά, χάρη στο διπλό του Francesco Totti. Ο καπετάνιος βγήκε από τον πάγκο και έφτιαξε το αποτέλεσμα για την ομάδα του στον αγώνα με Τορίνο που φαινομενικά έχει χαθεί – 3:2. Μια εβδομάδα αργότερα πάλι σε 89ο λεπτό κατάφερε να πραγματοποιήσει το νικηφόρο σουτ εκτός έδρας. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν η Νάπολι (1:0), ο άμεσος ανταγωνιστής. Η νίκη της Ρόμας όχι μόνο έφερε το Scudetto στην Γιουβέντους, αλλά και επέτρεψε στον εαυτό της να μειώσει το κενό από τους Νοτίους έως δύο μονάδες. Με το Λουτσιάνο Σπαλέτι οι Ρωμαίοι ξαφνικά βρίσκουν τους εαυτούς τους διεκδικητές για το «ασημένιο».

Πρόβλεψη: Τζένοα – Ρόμα

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα κατά τη διάρκεια της πλησιέστερης εξόδου. Αλλά οι γηπεδούχοι δρουν πολύ προσεκτικά και επιθετικά για να παραδοθούν χωρίς μάχη. Ο αγώνας στο σύνολό του αναμένεται να είναι πολύ έντονος, και δε θα είναι έκπληξη η λευκή ισοπαλία, για παράδειγμα, πριν το διάλειμμα.

Δημοφιλές στοίχημα είναι: το πρώτο ημίχρονο – ισοπαλία.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *