The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πορτογαλία εναντίον Αλγερία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Portugal-Algeria-07.06

Φιλικός αγώνας

“Estádio do Sport Lisboa e Benfica” (da Luz), Lisboa

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική Πορτογαλίας συνεχίζει την προετοιμασία για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο επόμενος αντίπαλος των «Ευρωπαίων Βραζιλιάνων» θα είναι η εθνική ομάδα της Αλγερίας, ενώ ο αγώνας θα λάβει χώρα στη Λισαβόνα, στο γήπεδο της Μπενφίκα. Φαίνεται πολύ λογική η γραμμή των εταιρειών στοιχημάτων σε αυτό τον αγώνα, όπου οι Πορτογάλοι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, η εθνική της Αλγερίας, ακόμα και στα αφρικανικά πρότυπα, δεν είναι κορυφαία ομάδα, αν και στη σύνθεση των Αφρικανών υπάρχουν μερικοί πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Δύο φιλικά

Τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2018 η εθνική Πορτογαλίας έπαιξε δύο φιλικούς αγώνες, πρώτα με την Τυνησία και στη συνέχεια με το Βέλγιο. Και οι δύο αγώνες έληξαν με ισοπαλία, μόνο με τους Αφρικανούς αποτελεσματικά 2:2, ενώ με τους Βέλγους, αντίθετα, 0:0. Μπορεί να θεωρηθεί ότι με τους «κόκκινους διάβολους» οι Πορτογάλοι δοκιμάζανε το παιχνίδι με την Ισπανία, με την οποία τα αγόρια του Σάντος θα ξεκινήσουν το τουρνουά. Η Αλγερία καλείται να τους προετοιμάσει για το Μαρόκο.

Εκτός Παγκόσμιου Κυπέλλου

Η Αλγερία δεν προκρίθηκε στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η αφρικανική ομάδα προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2018. Τα τελευταία αποτελέσματα της Αλγερίας δεν είναι καθόλου εντυπωσιακά, οι «αλεπούδες της ερήμου» έχασαν τρεις φορές στη σειρά: από το Ιράν, τη Σαουδική Αραβία και το Πράσινο Ακρωτήριο, σε όλες αυτές τις συναντήσεις οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι έχαναν στο δίκτυό τους τουλάχιστον 2 γκολ, το οποίο μιλά για μεγάλα προβλήματα στην άμυνα.

Πρόβλεψη

Η εθνική Πορτογαλίας με την εθνική Μαρόκου κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει με τον πρώτο αριθμό, το ίδιο θα παίξουν και οι Ίβηρες με την Αλγερία. Με δεδομένη την αδυναμία της άμυνας των Αφρικανών, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι «Ευρωπαίοι Βραζιλιάνοι» την Πέμπτη θα σκοράρουν τουλάχιστον δύο γκολ εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,65.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *