The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πολωνία εναντίον Ρωσία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Польша-Россия-01.06

Φιλικός αγώνας

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο της πόλης Βρότσλαβ

Οι ομάδες συνεχίζουν να προετοιμάζονται για το επερχόμενο Euro, όλα τα τουρνουά συλλόγων έχουν ήδη ολοκληρωθεί, υπάρχει η ευκαιρία να παίξουν στις εθνικές ομάδες τους. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον φιλικό αγώνα Πολωνία – Ρωσία.

Επικίνδυνοι Πολωνοί

Η εθνική Πολωνίας υπήρξε πολύ ισχυρή τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και παίζει στην ισχυρότερή κατηγορία του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ. Στα προκριματικά τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, οι Πολωνοί είναι μόνο τέταρτοι μετά από τρεις γύρους. Πρώτα σημειώθηκε εντυπωσιακή ισοπαλία με τους Ούγγρους εκτός έδρας 3:3, μετά νίκη επί της Ανδόρας 3:0. Στο τελευταίο ματς, η ομάδα δεν μπόρεσε να αντισταθεί εκτός έδρας έναντι του φαβορί του ομίλου, της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Αν αναλύσετε τη σύνθεση, πολλοί παίκτες παίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα, εδώ είναι ο κύριος τερματοφύλακας της Juventus Szczcsny και Zieliński από τη Νάπολι, αλλά ο κύριος σταρ είναι ο Βαυαρός Robert Lewandowski, ο οποίος κέρδισε τη χρυσή μπότα αυτή τη σεζόν και έχει κάθε πιθανότητα χρυσή μπάλα.

Απρόβλεπτοι Ρώσοι

Μπορείτε επίσης να περιμένετε εκπλήξεις από τους Ρώσους, γιατί η ομάδα δεν είναι καθόλου απλή και σίγουρα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε κορυφαία ομάδα. Οι παίκτες του Στανισλάβ Τσερτσέσοφ ξεκίνησαν τα προκριματικά τους με δύο νίκες έναντι της Μάλτας εκτός έδρας 3:1 και στη συνέχεια επί της Σλοβενίας εντός έδρας 2:1, στο τελευταίο παιχνίδι σημειώθηκε ήττα από τους Σλοβάκους 1:2. Οι Ρώσοι μοιράζονται την πρώτη θέση στον όμιλο, πίσω από τους Κροάτες σε πρόσθετους δείκτες. Οι περισσότεροι παίκτες της εθνικής ομάδας παίζουν στο RPL, στην Ευρώπη παίζουν ίσως μόνο οι Golovin και Miranchuk. Σημαντική προσωπικότητα της ομάδας είναι ο Αρτιόμ Τζιούμπα, ο οποίος έγινε πρωταθλητής με την Zenit και κορυφαίος σκόρερ του RPL.

Προσωπικές συναντήσεις

Μόνο δύο φορές στην ιστορία έχουν συναντηθεί οι ομάδες, και οι δύο αγώνες έληξαν με ισοπαλία. Ο τελευταίος και μοναδικός επίσημος αγώνας έλαβε χώρα στο Euro 2021, τότε οι αντίπαλοι έπαιξαν ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν δύο συμμετέχοντες στο μελλοντικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, φυσικά, πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα, όπου το αποτέλεσμα δεν είναι στην πρώτη θέση, αλλά η νίκη θα προσθέσει σίγουρα αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει προφανές φαβορί εδώ, θεωρούμε αρκετά καλό το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *