The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πάντερμπορν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Падерборн-БоруссияД-31.05b

Μπουντεσλίγκα

Benteler-Arena

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την τελευταία ημέρα της άνοιξης η Μπουντεσλίγκα θα μας ευχαριστήσει με δύο αγώνες. Μία από τις συναντήσεις θα πραγματοποιηθεί στο Πάντερμπορν, όπου ο τοπικός ομώνυμος σύλλογος θα φιλοξενήσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έχουμε προετοιμάσει τη δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα.

Η Πάντερμπορν έχει λίγες πιθανότητες σωτηρίας

Η Πάντερμπορν αρχικά έγινε ο κύριος υποψήφιος για υποβιβασμό χωρίς να καταφέρνει να επιβάλει ανταγωνισμό. Ακόμα και μέχρι τη ζώνη των πλέι-οφ ο σύλλογος θέλει 8 βαθμούς, κάτι που είναι αδύνατο να κερδίσει σε έξι γύρους με ένα τέτοιο παιχνίδι. Μετά το διάλειμμα η ομάδα τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία με τους Φορτούνα Ντύσσελντορφ, Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ. Η Πάντερμπορν δεν φτάνει για το επίπεδο της Μπουντεσλίγκα και δεν υπάρχει τίποτα προσβλητικό σε αυτό, ο σύλλογος χρειάζεται ενίσχυση, κάτι που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ισχυρότερων αντιπάλων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την επόμενη σεζόν θα δούμε την ομάδα στο τουρνουά χαμηλότερη κατηγορία.

Οι «σφίγγες» έχουν ήδη εγκαταλείψει τον αγώνα για τον τίτλο

Το κλειδί για την Ντόρτμουντ ήταν ο τελευταίος αγώνας ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου, σε περίπτωση νίκης θα μείωναν το κενό από τους παίκτες  του Μονάχου έως ένα βαθμό. Οι «σφίγγες» έχασε εντός έδρας με σκορ 0:1, αν και με σκάνδαλο, ο διαιτητής δεν όρισε πέναλτι για τον Μπόατενγκ που σταματήσει τη μπάλα με τον αγκώνα του στην περιοχή του πέναλτι. Τώρα η διαφορά από την πρώτη θέση αποτελεί 7 βαθμούς, οπότε δεν έχει νόημα να ονειρεύονται τον τίτλο. Αλλά και η διατήρηση της δεύτερης θέσης δεν θα είναι τόσο απλή. Ο Lucien Favre έχει σοβαρές απώλειες, ο Holland και ο Royce δεν θα παίξουν, αλλά ακόμη και χωρίς αυτούς η επιθετική δύναμη θα πρέπει να είναι αρκετή.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο αγώνας του πρώτου γύρου αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρων, μετά το πρώτο ημίχρονο οι «σφίγγες» καιγόντουσαν εντός έδρας 0:3. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάντερμπορν προσπάθησε να διατηρήσει το σκορ, αλλά δεν το κατάφερε, στα 90 + 2 λεπτά ο Μάρκο Ρόις κατάφερε να ισοφαρίσει 3:3 και έτσι το παιχνίδι τελείωσε.

Πρόβλεψη

Το φαβορί εδώ είναι προφανές, ακόμη και χωρίς τους φόρβαρντ η Ντόρτμουντ πρέπει να κερδίσει με σιγουριά τον αντίπαλο. Οι «σφίγγες» δεν ονειρεύονται πλέον τον τίτλο, αλλά οι διώκτες είναι ήδη πολύ κοντά. Η Πάντερμπορν έχει επίσης κίνητρα για τουρνουά, αλλά κανείς δεν πιστεύει στη σωτηρία του συλλόγου. Θα ποντάρουμε στις «σφίγγες» με χάντικαπ -1,5, πρέπει να αποκατασταθούν μετά την αποτυχία με την Μπάγερν Μονάχου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ντόρτμουντ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *