The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ουκρανία εναντίον Πορτογαλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Украина-Португалия-14.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Β – 8 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ολιμπίνσκι

Σας προτείνουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ουκρανία – Πορτογαλία. Αυτές οι ομάδες θα καθορίσουν ποιος θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου Β. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών Euro 2020.

Ουκρανοί εν κινήσει

Οι οπαδοί της ουκρανικής ομάδας βλέπουν ήδη τα φαβορί τους στο Euro 2020. Η ομάδα αξίζει πραγματικά αυτό το εισιτήριο, αλλά παραμένει να κάνει ένα μικρό βήμα, για να κερδίσει ένα βαθμό στις αναμετρήσεις με την Πορτογαλία και τη Σερβία. Το έργο δεν είναι τόσο απλό, αλλά μπορεί να χάσει και τους δύο αγώνες, μόνο από τους Σέρβους δεν πρέπει να χάσουν περισσότερα από πέντε γκολ, τότε η ενδεκάδα του Αντρέι Σεφτσένκο θα περάσει. Τώρα η ομάδα ηγείται στο όμιλό της, μπροστά από τους Πορτογάλους 5 βαθμούς, αλλά ο αντίπαλος έχει ένα παιχνίδι μπροστά.

Τρομεροί Πορτογάλοι

Η εθνική Πορτογαλίας, χωρίς υπερβολή, είναι η κορυφαία ομάδα, κυρίως επειδή έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες της εποχής μας τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν και οι Πορτογάλοι δεν είναι οι πρώτοι στον όμιλο μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα θα φτάσει στο Euro 2020. Οι Τρίτοι Σέρβοι βρίσκονται σε απόσταση 4 βαθμών, εκτός από την Ουκρανία, οι Πορτογάλοι πρέπει να παίξουν με την αδύναμη Λιθουανία και το Λουξεμβούργο, στις τρεις αυτές συναντήσεις θα πρέπει να πετύχουν τουλάχιστον 5 βαθμούς.

Πρώτο παιχνίδι

Στο εναρκτήριο αγώνα αυτής της επιλογής οι Πορτογάλοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν την άμυνα της Ουκρανίας εντός έδρας, ο αγώνας έληξε με σκορ 0:0. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν σε εκείνη τη συνάντηση, στο τέλος του αγώνα οι Ουκρανοί θα μπορούσαν ακόμη και να πετύχουν τη νίκη, αλλά δεν εφάρμοσαν μια πολύ ωραία στιγμή.

Πρόβλεψη

Στο Κίεβο η τεραστία υποστήριξή είναι εξασφαλισμένη για την ουκρανική ομάδα, επειδή πολλοί θα έρθουν να δουν την Πορτογαλία. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να μην απογοητεύσουν τους οπαδούς τους, και οι δύο ομάδες θα παίξουν με το μάτι στο τέρμα τους. Δεν έχει νόημα να παίρνει την πρώτη θέση στον όμιλο με κάθε κόστος. Η Ουκρανία θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με την ισοπαλία, η οποία θα την οδηγήσει στο Euro 2020 και θα την αφήσει στην πρώτη θέση. Πιστεύουμε ότι οι Πορτογάλοι έχουν ελαφρώς υψηλότερες πιθανότητες επιτυχίας, γι’ αυτό προτείνουμε να πάρετε το στοίχημα νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ 0. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ομάδες να μην καθορίσουν και πάλι την ισχυρότερη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Πορτογαλίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *