The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Ομόνοια Λευκωσίας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Олимпиакос-Омония-23.09b

Champions LeagueΠλέιοφΦάση 1 από 2

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ελλάδα. Πειραιώς. Στάδιο Καραϊσκάκη

Ο προκριματικός γύρος πλέι-οφ του Champions League θα σηματοδοτηθεί από μια έντονη ελληνοκυπριακή αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Ομόνοιας Λευκωσίας.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι μακράν η ισχυρότερη ομάδα στην Ελλάδα και έχει παίξει με συνέπεια στην φάση των ομίλων του Champions League. Φαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να επιβραδυνθούν. Στην αρχή της νέας καμπάνιας νίκησαν τον Αστέρα 3:0 και πριν από αυτό νίκησαν την ΑΕΚ 1:0 στον τελικό του Εθνικού Κυπέλλου.

Ομόνοια Λευκωσίας

Η Ομόνοια πέρασε από τρία στάδια της επιλογής του Champions League, νικώντας την Ararat-Armenia (1:0), τη Λέγια (2:0) και τον Ερυθρό Αστέρα (2:1). Σε όλες τις περιπτώσεις οι «πράσινο-λευκοί» έπαιξαν ισοπαλία σε κανονική διάρκεια. Στο πρωτάθλημα Κύπρου σημείωσαν οκτώ βαθμούς σε τέσσερις εναρκτήριους γύρους και μέχρι στιγμής είναι στην τρίτη θέση.

Πρόβλεψη

Τα προφανή αγαπημένα αυτής της συνάντησης είναι οι γηπεδούχοι, η τάξη και η εμπειρία των οποίων είναι πολύ υψηλότερες. Ωστόσο, η Ομόνοια Λευκωσίας είναι αρκετά μαχητική ομάδα, οπότε θα είναι δύσκολο για τους Έλληνες να σπάσουν την αντίστασή της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *