The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ολυμπιακός εναντίον Κρασνοντάρ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 21 Αυγούστου 2019

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Τσάμπιονς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Στάδιο Καραϊσκάκη

Τέταρτη, 21 Αυγούστου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την 21η Αυγούστου στις 10:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο αγώνας των πλέι-οφ των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός (Ελλάδα) και Κρασνοντάρ (Ρωσία) στο στάδιο Καραϊσκάκη (Πειραιάς).

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι ο ισχυρότερος σύλλογος στην Ελλάδα, η ομάδα 44 φορές έγινε η πρωταθλήτρια της χώρας. Η ομάδα παίζει επίσης καλά στην ευρωπαϊκή αρένα, οι Έλληνες δύο φορές έφτασαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της περασμένης σεζόν ο Ολυμπιακός έγινε ο ασημένιος νικητής του εθνικού πρωταθλήματος και ξεκίνησε το δρόμο του στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον δεύτερο γύρο των προκριματικών. Ο πρώτος αντίπαλος της ομάδας ήταν η Τσεχική Βικτόρια Πίλζεν, την οποία η ομάδα αντιμετώπισε χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις (0:0, 4:0). Στον επόμενο γύρο ο σύλλογος συναντήθηκε με την τουρκική Μπασάκσεχιρ. Εκτός έδρας οι Έλληνες κέρδισαν με ελάχιστο σκορ 1:0. Εντός έδρας όμως η ομάδα ενήργησε πιο σίγουρα, γεγονός που επέτρεψε στους παίκτες να κερδίσουν με σκορ 2:0. Γκολ σημειώθηκαν από τους Semed και Valbuena.

Κρασνοντάρ

Κρασνοντάρ ξεκίνησε τέλεια τη νέα σεζόν, είναι ακόμα φρέσκια ​​στο μυαλό η κατάκτηση του χάλκινου στο πρωτάθλημα Ρωσίας, η ομάδα είναι ήδη έτοιμη να αγωνιστεί για την ηγεσία στο νέο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του περασμένου έτους η Κρασνοντάρ πήρε το δικαίωμα να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατάταξη του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούμε να πούμε ότι ο σύλλογος εκμεταλλεύεται πλήρως αυτή την ευκαιρία. Στον τρίτο προκριματικό γύρο οι Ρώσοι συναντήθηκαν με την πορτογαλική Πόρτο. Μετά την πρώτη συνάντηση η διάθεση των παικτών από το Κρασνοντάρ δεν ήταν η καλύτερη, καθώς η ομάδα έχασε εντός έδρας με σκορ 0:1. Ωστόσο, στην Πορτογαλία η ομάδα βρήκε το κλειδάκι στο τέρμα της Πόρτο, σημειώνοντας 3 γκολ στην πρώτη μισή ώρα του αγώνα. Διακρίθηκαν ο Villena και Suleymanov (διπλό). Ως αποτέλεσμα, ο αγώνας τελείωσε με σκορ 3:2 και η Κρασνοντάρ προκρίθηκε. Μετά από αυτό οι παίκτες νίκησαν ακόμα Ταμπόφ 2:0 στο πρωτάθλημα με κουράγιο, έτσι οι παίκτες απέκτησαν εξαιρετική φόρμα και μπορούν σοβαρά να υπολογίζουν την πρόκριση στον όμιλο.

Πρόβλεψη

Το φαβορί του πρώτου παιχνιδιού είναι ο Ολυμπιακός. Οι Έλληνες τώρα είναι πολύ ισχυροί, το αήττητο σερί τους έχει ήδη μετρήσει 20 αγώνες. Επιπλέον, η ομάδα είναι πιο ισχυρή εντός έδρας απ’ ό, τι εκτός, οπότε δεν θα κάνει λάθη της Πόρτο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη του Ολυμπιακού.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *