The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντόρτμουντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

БоруссияД-МанчестерСити-14.04

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βεστφάλεν

Οι τελευταίες συναντήσεις των προημιτελικών του Champions League θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη. Και τα δύο ζευγάρια έχουν τη δική τους ίντριγκα. Θα μπορέσει η Ντόρτμουντ να δημιουργήσει μια αίσθηση στην έδρα της και να χτυπήσει την ίδια την Μάντσεστερ Σίτι;

Η Ντόρτμουντ αντισταθμίζει τις αποτυχίες του Champions League στην Μπουντεσλίγκα

Οι «μαύρο-κίτρινοι» αποτυγχάνουν στην εγχώρια αρένα. Οι πιθανότητες ότι η ομάδα θα έχει χρόνο να αντισταθμίσει την διαφορά της πίσω από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης και να ανεβεί στην 4η θέση είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Κρίνοντας από το γεγονός ότι ο ίδιος Erling Holland αναζητά νέο σύλλογο για τον εαυτό του, δεν πιστεύει ότι η τρέχουσα ομάδα του θα παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν. Το στοίχημα για τον Edin Terzic δεν λειτουργεί, αν και όλοι συμφωνούν ότι τον Favre αποχαιρέτησαν δικαίως. Οι «σφίγγες» τα καταφέρνουν καλά τώρα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Οι Γερμανοί πέρασαν με σιγουριά τη φάση των ομίλων και κατάφεραν να νικήσουν τη Σεβίλλη σε έναν αποτελεσματικό αγώνα. Πριν από μια εβδομάδα η Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο Μάντσεστερ στο τέλος, αλλά τζάμπα έχασε το αποτέλεσμα στο τέλος.

Η Μάντσεστερ Σίτι δημιουργεί και πάλι προβλήματα για τον εαυτό της στο Champions League

Οι «πολίτες» είναι σίγουρα ένα ισχυρό κλαμπ υψηλότατης κλάσης. Ακόμη και μια συγκλονιστική ήττα το Σάββατο από την Λιντς (1-2 παρά το γεγονός ότι σχεδόν ολόκληρο το 2ο ημίχρονο ο Zinchenko και η παρέα του έπαιξε με δέκα παίκτες) δεν θα αλλάξει πολύ, το μέγιστο θα καθυστερήσει την εγγραφή του τίτλου κατά 1 γύρο. Αλλά πώς μπορεί ο Γκουαρδιόλα και οι παίκτες του να δημιουργήσουν προβλήματα απ’ το πουθενά στο Champions League όταν φτάνουν στους προημιτελικούς! Και τώρα, αντί του αναμενόμενου πλήρους πλεονεκτήματος και της επανάληψης κάτι στο στυλ των 16 με την Γλάνμπαχ (δύο φορές 2-0), οι Βρετανοί, έχοντας ανοίξει σκορ, ηρέμησαν πολύ νωρίς. Οι Γερμανοί είχαν πολλές καλές πιθανότητες, στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Holland δεν μετέτρεψε σε γκολ την έξοδο 1 σε 1. Αλλά ο Έρλινγκ έφερε περίφημα τον Ρόις και αυτός είχε ήδη νικήσει τον Έντερσον. Μόνο το τελευταίο γκολ του αντιπάλου ξύπνησε τη Σίτι, κατάφερε ακόμη να σκοράρει, και ο Φόντεν διορθώθηκε για τις χαμένες στιγμές. Αλλά το 2-1 μπροστά από το δεύτερο παιχνίδι δεν εγγυάται πολλά.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι τον τρέχοντα προημιτελικό, οι σύλλογοι συναντήθηκαν στο Champions League μόνο το 2012, στη φάση των ομίλων. Τότε οι Γερμανοί τα πήγαν καλύτερα: 1-1 εκτός έδρας, 1-0 εντός.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων τείνουν να περιμένουν επιτυχημένο παιχνίδι από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά μπορεί και πάλι να εκτοξευτεί σε μια κρίσιμη στιγμή του τουρνουά. Έτσι είναι ασφαλέστερο να ποντάρετε στο «και οι δύο θα σκοράρουν» (με απόδοση 1.6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *